Yeni Msn Ve Özellikleri
-
En çok kullandığımız anında mesajlaşma yazılımı MSN'in yeni sürümü hakkında yeni ekran görüntüleri sızdırıldı. Şu ana kadar kullandığınız MSN'i unutsanız iyi olur.
Sadece görüntüde değil, yeni özelliklerle de mesajlaşma alışkanlıklarımıza yeni boyut kazandıracak olan Windows Live Messenger 9'un final sürümüne ait olduğu belirtilen 2 yeni ekran görüntüsü daha yayınlandı.
Bu görüntülerde, beta sürümden farklı olarak bazı iyileştirmeler mevcut.
Yeniliklerden Bazıları
- Ana pencerenin arka planı kişiye özgü değiştirilebiliyor.
- E-posta bildirgeci, artık daha büyük ikona sahip.
- Kişisel durum iletisi ile dinlediğiniz müzik, ayrılmış olarak gösterilecek.
- Mesajlaşma penceresinde, yazıştığınız kişinin resminin etrafındaki çerçeve rengi, kişinin o anki durumunu gösteriyor olacak. Çerçeve rengi kırmızı ise meşgul, yeşil ise sohbete müsait olduğu anlamına gelecek.
- Kişi listesinde yer alan kullanıcı adlarının yanındaki renkler de yine durum mesajı iletecek.
- Sol tarafta yer alan reklam sekmeleri, yazılımın en altına alınmış durumda. -
sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Güzele benziyo şu reklam zavazingolarınıda kaldırsalar güzel olucak.
-
Begendim guzel birseye beziyo
Reklamlari ben http://live.msgdiscovery.com/'daki eklentiyle kaldiriyorum tavsiye ederim herkese bayagi guzel bi eklenti.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Güzele benziyo şu reklam zavazingolarınıda kaldırsalar güzel olucak.
-----------------------------e onlarda oradan para kazanıyo bırakta reklamlar kalsın bedava kullanıyorsun msnyi.
-
amsn kullnaıyorum mutluyum :D
-
Miranda'nın üstüne tanımam.
Bunların çoğu eski sürümlerinde bile vardı. Kişisel iletiyi bir yazıyorum. Ben diyim 9 sayfa sen di 10 sayfa.
Sen bişi dime.
-
8.5 kullanıyorum, kendinden çoklu oturum var.
-
Ya sokayım ana pencerenin arkaplan resmi özelleştirmesine,
- Offline mesaj gönderemiyorum çoğu zaman
- Attığım mesajın 45 saniye sonra ulaştığı oluyor
- Gelen dosya (son derece sinir bozucu şekilde gelmesini bekledikten sonra) uzantısından dolayı siliniyor ok e basınca
- Herkeze offline bazılarına online görünmek istiyorum
ICQ da 15 yıl önce orta okul yıllarımda sahip olduğum ve sorunsuz çalışan özellikler MSNde yok. malesef bugüne kadar microsoft bunlarla ilgilenmek yerine arkaplan resmi ve skinleri ile ilgilnedi.
Herkez kullandığı için malesef mecburen kullanmaya devam ediyoruz....
-
Aboo holyone gelmiş |:
Hemen değiştiriyim avatarımı :B
edit : tamamdır.
(bil geyts)
-
En Kralı 6.0 Dı Çok Hoş Ve Sadeydi Kasmıyordu