Yeni Müridi Aranıza Katmaktan Onur Duyarım
-
Maşallah hocam Allah bağışlasın, çok şeker :) Aslında bu konular gizlense daha iyi olur kanımca elin nazarı değmesin :)
-
Hoş geldin adaş seninle büyük işler yaprız biz çabuk büyü ben heryere kusanalrı sevmem :D
-
Maşallah hocam. Umarım iyi bir gelecek onu bekler...
-
Allah sağlık sıhhat versin inşallah :)
-
maşallaaaah.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
masallah,
tahribat.com (gecici) olarak bi guzellik yapalim
ismi sifatin olsun :)
-----------------------------o zaman 10 yıl sonra bende Tuğyanı doğurunca bana da atarsın artık :p :D
-
irwa bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
masallah,
-----------------------------o zaman 10 yıl sonra bende Tuğyanı doğurunca bana da atarsın artık :p :D
-----------------------------feminist yazarlar artık sanada :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
masallah,
-----------------------------ben erkekleri gereksiz olarak görüyorum (arkadaşlarım hariç sewgili ya da eş anlamında) sew desen sewmesini bilmezler ,sadık kal desen kalamazlar, sorumluluk al desen alamazlar bi sewişmeye yararlar onun içinde gerekli göremem ama arkadaşım dostum olarak başımın üzerinde yerleri war
benim içime amazon kaçmış sanırım :D
-
irwa bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
masallah,
-----------------------------ben erkekleri gereksiz olarak görüyorum (arkadaşlarım hariç sewgili ya da eş anlamında) sew desen sewmesini bilmezler ,sadık kal desen kalamazlar, sorumluluk al desen alamazlar bi sewişmeye yararlar onun içinde gerekli göremem ama arkadaşım dostum olarak başımın üzerinde yerleri war
benim içime amazon kaçmış sanırım :D
-----------------------------vallah ya :D o içindeki amazonu dışarı at bir an önce
-
Bu arada herkeze teşekkür ederim güzel dualarınız ve dilekleriniz için allah sizlerede nasip eylesin böyle güzel günahsız yoldaşlar... =)))