Yeni Nesil Dolandırıcılık Sistemi Mi ?
-
EricNorthman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bi bok anlamadım,
Reis bu aralar bir sitemkar bir derbeder bir terso gidiyorsun :)
Niye böyle oldun sen ya, biz senin para ile arşa çıkıp gelirken yazdığın sözleri severdik :)
Sana kim ne yaptı ki :)
Sitede bulunan yüksek i.q lu ben ve şeyh bir şey anlamadıysak kimse de bu işten bir şey anlamaz, :)
Ayrıca kimse bana bir şey yapamaz ben yaparım yapamazsam da parasını verir satın alır yaptırırım, :) :)
-
HolyOne bunu yazdı
Anlamadim ya nasil yani 6000 tl yardim yaptim 7000 tl yardim aldim diyorlar. 6000 TL paran varsa niye yardim ediyosun. Paran coksa neden yardima muhtac hale dusuyosun
beynim basmadi bu ne bilale anlatir gibi anlatirmisiniz
Üstad yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mı yumurtadan ? Benzin vardı da biz mi sakladık samanı ? Himmet abiii :)
Yiyen vardır illa ki.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıEricNorthman bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bi bok anlamadım,
Reis bu aralar bir sitemkar bir derbeder bir terso gidiyorsun :)
Niye böyle oldun sen ya, biz senin para ile arşa çıkıp gelirken yazdığın sözleri severdik :)
Sana kim ne yaptı ki :)
Sitede bulunan yüksek i.q lu ben ve şeyh bir şey anlamadıysak kimse de bu işten bir şey anlamaz, :)
Ayrıca kimse bana bir şey yapamaz ben yaparım yapamazsam da parasını verir satın alır yaptırırım, :) :)
ahhahahaah :D Hocam alem adamsın ahahhaha çok iyi :D
-
Adamlar bir dehşet yav :D İyi geldi yeminle bu kadar stres arasında
-
Sanırım olay bitcoin hesabından dönüyor ama adamlar nasıl para kazanıyor anlamadım.
iki adet hesap açılır. Sürekli kendine yardım edersin...
-
-
sistem seni birisiyle eşleştiriyor. muhtemelen de eşleştirdiği kişi kendilerinden birisi. sen salak gibi yardım ediyorsun. şurada bir köpek dolabı var.
diyor ki 7000 tl lik bir adamın örneğini yazdım.
adam diyor ki 1630 tl kazandım. ama 7000 yardım etmiş. e bu hesap tutmuyor diyorum. diyor ki senin ana paran duruyor. üzerine kazanıyorsun sen. tamam madem benim ana param duruyor ben kime nasıl yardım ediyorum ? yani param eksilmeden yardım ediyorum. ama param artıyor. muhtemelen bu paralar bir hesapta toplanıyor. günlük repo faiz ya da kurlara göre döviz alınıp satılıyor. sonra da bugün görev şu diyor sana bu görev karşılığında bu para gelicek. onlar zaten parayı kazanıp sana kazandıklarından pay veriyorlar. tabi bu dolandırıcı değillerse olabilecek bir ihtimal.
adama dedim ki 10 tl minimum. eee diyorum 10000 kişide bu 100000 tl para yapar. insanlar 10 tl paranın peşine pek düşmez ama toplanan para ciddi.
bana verdiği cevap ise 5 yıldır bilmem kaç ülkede bilmem kaç milyon üye ile biz devam ediyoruz. siz bilirsiniz oldu.
bu sergey mi kurdu bu sistemi diyorum. evet diyor. e adam gayet samimiyetsiz diyorum üzerinde penye. saç baş tip kayık. adam resmen bana yardım edin sizi bi öpiiim diyor.
pek samimi gelmedi. hatta hiç gelmedi.
-
Sabah da bi arkadaşım aradı bişeyler anlattı tıbbi bi hap satıyosun var falan işte tamamen doğal, 1800tl yatırım yapıyosun çalıştığın kadar kazanıyosun vs.
İşim var diyorum zaten calısıyorum, olsun iki işi birden yapabilirsin.
Çakma bişey olduğunu nerden anladım şu sözlerden ;
Sen vizyonu olan adamsın bunu diğer arkadaşlara söylemedim sen de söyleme ayıp olmasın.
Eskiden Megaholdingcilerde çok ikna etmeye çalışırdı. :)
Var mı bu anlattığımdan bişey çıkaran çünkü adını vermedi işin.
-
HolyOne bunu yazdı
Yok haci buna en gerizekalilar bile dusmez. Dusse bile anca yardim ister. Begenmedim teknigi
yüce holy. sen siteye üye oluyon. sonra ordaki üyelere yoldan para bulmuş ama yemeyi beceremiyor gibi dağıtıyosun.
onlar da aaa holy X'e 500 bin yardım etmiş. hadi biz de toplanalım Holy'e 5 6 milyon dolar yollayalım diyorlar.
kısaca farklı yöne domaltıyolar.
bu tutuyorsa TRde şimdi çıkcam sokağa ben de dolandıram amk. bu kadar embesiller yoktur heralde.
-
Tutmaz diyenlere gelsin. Haberin başlığı bile isyan ediyor :)
http://www.hurriyet.com.tr/allah-akil-versin-3896235