Yeni Nesil Laptop Fiyatları?
-
Hocam şart değil hp olması örnek açısından gösterdim ama hp deyince gerçekten çabuk ısınma filan geliyor ondan korkuyoruz baska alternatiflerde olabilir.
-
bide hp servis en iyi demiş senin en iyinin ölçüsü dell kapıya kadar geliyor servis için bozulan ne olursa olsun değişiyor şimdi hp nasıl iyi ölçüsü ne bu iyi servisin?
-
hoca bende asus n53sv-sx062v var yeni aldım performansından gayet memnunum aycına ASUS N serisi notebooklarda sonic master ses sistemi var
harika ses veriyo tavsiyederim
-
Bu konunun açıldıgı iyi olmuş bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum hangisini neyi alsam diye.
-
o kadar para verdikten sonra ekranın full hd(1920*1080) ve ekran kartının bu çözünürlüğü taşıyabileceği bi laptop almanı öneririm.
-
Elektroworldde indirim var p.tesi son bildigim asus i5 ler 800 lira toshibalar 1200
-
Bugün sabah 11 gibi Capacity alışveriş merkezine girdim.Hazır bakırköy e gitmişken bir soluklanalım dedim.Vatan Computer var içeride.Orayada girdim.Bir Notebook çok dikkatimi çekti.Girişte en önde ortada duruyordu.
Sony Vaio
Intel i3 @ 2.53 Ghz işlemci
4 Gb DDR3 Ram
500 Gb HDD
Beyaz Renk
Windows 7 Home Premium işletim sistemi
15.4 inch
Fiyat: 1200 TL
Bazı Kredi Kartlarına taksit imkanı da var.Taksitli fiyatı 100-150 tl daha fazla.O an param olsa alabilirdim.
Yakın olan varsa gitsin baksın.Tavsiye ederim.
Ayrıca konuya atılan mesajlarda i7 denmiş.Hocam i7 işlemcili bir cihaz alacaksan, performans almak için Masaüstü tercihiniz olmalı.Notebook tan ne gibi bir beklentiniz var ? Ayrıca i7 işlemcinin çabuk ısınan bir işlemci olduğunu hatırlatmak isterim.İyi bir fan lazım onu soğutmaya !
-
bunu tavsiye ederim bende sz024 modeli var cok menunum. bu seri i7 2th edition,(sandybridge) tir. işlemci konusunda problem yaşamazsın uzun süre :)