folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Nesil Laptop Fiyatları?

Yeni Nesil Laptop Fiyatları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Hocam şart değil hp olması örnek açısından gösterdim ama hp deyince gerçekten çabuk ısınma filan geliyor ondan korkuyoruz baska alternatiflerde olabilir.

De Get Yalan Dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5110-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b63f45/ProductDetails.aspx?productId=bd760565&categoryId=98

bide hp servis en iyi demiş senin en iyinin ölçüsü dell kapıya kadar geliyor servis için bozulan ne olursa olsun değişiyor şimdi hp nasıl iyi ölçüsü ne bu iyi servisin?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

hoca bende asus n53sv-sx062v var yeni aldım performansından gayet memnunum aycına ASUS N serisi notebooklarda sonic master ses sistemi var 

harika ses veriyo tavsiyederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Bu konunun açıldıgı iyi olmuş bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum hangisini neyi alsam diye.

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

o kadar para verdikten sonra ekranın full hd(1920*1080) ve ekran kartının bu çözünürlüğü taşıyabileceği bi laptop almanı öneririm.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Elektroworldde indirim var p.tesi son bildigim asus i5 ler 800 lira toshibalar 1200

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bugün sabah 11 gibi Capacity alışveriş merkezine girdim.Hazır bakırköy e gitmişken bir soluklanalım dedim.Vatan Computer var içeride.Orayada girdim.Bir Notebook çok dikkatimi çekti.Girişte en önde ortada duruyordu.

Sony Vaio

Intel i3  @ 2.53 Ghz işlemci

4 Gb DDR3 Ram

500 Gb HDD

Beyaz Renk

Windows 7 Home Premium işletim sistemi

15.4 inch

Fiyat: 1200 TL

Bazı Kredi Kartlarına taksit imkanı da var.Taksitli fiyatı 100-150 tl daha fazla.O an param olsa alabilirdim.

Yakın olan varsa gitsin baksın.Tavsiye ederim.

Ayrıca konuya atılan mesajlarda i7 denmiş.Hocam i7 işlemcili bir cihaz alacaksan, performans almak için Masaüstü tercihiniz olmalı.Notebook tan ne gibi bir beklentiniz var ? Ayrıca i7 işlemcinin çabuk ısınan bir işlemci olduğunu hatırlatmak isterim.İyi bir fan lazım onu soğutmaya !

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

bunu tavsiye ederim bende sz024 modeli var cok menunum. bu seri i7 2th edition,(sandybridge) tir. işlemci konusunda problem yaşamazsın uzun süre :)

Bir var,Bir yok..
Toplam Hit: 3477 Toplam Mesaj: 19