Yeni Nesil Siber Tehditler Ve Savunma Yöntemleri Semineri [Ankara]
-
Merhaba sevgili mürid/mürideler,
TÜTEV'in Ankara'da 17 Ocak tarihinde vereceği bir seminerdir. [SALI GÜNÜ]
Ben(BarisYigit) seminere katılacağım, başka gidecek & gitmek isteyen mürid var ise haberleşelim.
Seminer Akşam 7'de başlıyor. Ona göre 5-6 civarlarında şeyedebiliriz.
Edit: konuyu barış yiğit adlı arkadaş rica etti bende onun adına paylaştım ...
malum kendisi ban'lı
-
yazın benide bensiz giderseniz kavga çıkarırım :D
-
gelebilitem yüksek olm artık bi seminer grubumuz bile var
-
Adam banlı olduğu halde tbtden, muritlerden kopamıyor :F Hay gözünü sevdiğim haha :D
-
Gelebilitem var beni de yazın.
-
ben ve drunkpilot çok çok yüksek olasılıkla geliyoruz (:
-
adam banlı hala didiniyor yav :) takdr ettim :)
-
emesen feys patlatma yok mu
-
Vakti zamanında sayın bakanlarımızdan birisinin de geldiği güvenlik seminerinde tanıştığım kişi. Efendi birisiydi. Yalnız çok iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
Sadece sürekli reklam yapıyorlar bu tarz seminer organizeleriyle. Birde şu var, Türkiye de zaten güvenlik sektöründe çok çok az kişi var. Onlarda bunu bildikleri piyasada at koşturuyorlar diyebiliriz.
2 yıldır gmail gruplarına takılırım halende mail geliyor. Bir tane döküman paylaştıklarını görmedim, sürekli ücretli eğitim reklamları. Hani elle tutulur eğitim olduğunu görsem giderim ama sadece hava. Normal şartlarda eğitimi bile 1 yıldan uzun sürecek konuları 40-50 saatte 2 milyar gibi ücretlerde vereceklerini söylüyorlar.
Saçma...
Geçen aylarda neden döküman paylaşmıyorsunuz diye mail attım Huzeyfe abimize, arkadaşlara söyleyeceğim artık paylaşırız dedi halen paylaşacak...
Bu forumda bulamayacağınız şeylerden bahsedeceklerini sanmıyorum. Zaman kaybı...
Katıldığım seminerde sistemlerinin çok iyi olduğunu, hackleyebilecek kişiye laptop hediye edeceklerini söylemişlerdi. 2 saat içinde sistemleri hacklenmişti...
-
Ankara'da olupta bilgisayar sektöründe olan kimler var ? Belki bilişimciler olarak bir araya gelebiliriz.
-
çok yoğunum ama gelmeye çalışacağım