Yeni Nickmator"E Destek / Yoklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk bunu yazdı:

Sayısal lotoyu bu numaralarla oynamaya ne dersin?

:D

ahahahahhah alemsin zumsuk :D

ayrıca  büyükküçük eşle

syspionic yazınca bulamıyor. SyspioniC yazınca buluyor. 

ZUMsuk

ZUMSUk

ZuMsUk ...

hepsinde bulur benim sitem :)

Ayrıca asdsdf yazmayına rkadaş adam gibi doldurun doldurmak istmeiyorsanız boş bırakın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    " youtube, google, wikipedia gibi dünya devlerinin arasında hiç bir Türk sitesi yok"  demişsin zumsuk acaba nedeni ;  türçe içeriğe sahip bir sitenin hiçbirzaman dünya devi olamıyacağı olabilir mi ? Türkçeyi ve türkçe lehçelerini dünya üzerinde kullanan insan sayısı zaten 250 milyon,bunun yarısının yarısının yarısı nete girmiyordur=).Googlein hiti zaten aylık 1 milyara yaklaştı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

çok güzel olmş ellerine sağlık hemen kayıt oldum kaptım nickimi :|

benmde kafamda acaip kopuk bi düşünce var biraz daha kasmam lazım şu net işine ondan sonra başlayacam ama yaparsam google direk alacak iddaa ediyorum siteyi :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:
    " youtube, google, wikipedia gibi dünya devlerinin arasında hiç bir Türk sitesi yok"  demişsin zumsuk acaba nedeni ;  türçe içeriğe sahip bir sitenin hiçbirzaman dünya devi olamıyacağı olabilir mi ? Türkçeyi ve türkçe lehçelerini dünya üzerinde kullanan insan sayısı zaten 250 milyon,bunun yarısının yarısının yarısı nete girmiyordur=).Googlein hiti zaten aylık 1 milyara yaklaştı.

eee ??

Türk sitesinden kastım Türk yapımı sitedir.

Orkut mesela Türk yapımıdır.Türk yapımı araba olsa dünyaya pazarlansa o ingiliz yapımı mı olacak ?Ne alaka dil ile ilgili değil arkasında Türklerin bulunduğu bir protal..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yapma be zumsuk durumu kıvırmak için kendinle çeliyosun,bu ara sana bi haller oldu.hee madem diyosun ki türk yapımı site yok dünya devleri arasında,hemde diyosun sonradan ben türkçe dil manasında demedim,mesela orkut var diyosun.Eeee canım o orkutu madem türk yaptı,nasıl dünya devleri arasında türklerin yaptığı bir site yok ? Kıvırma...

yafrucum kusura bakma ama senin projeyi senden önce başkası yapmış ;

http://www.meeid.com

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    ' koyalım tüm üyeleri görelim :D bakalm kimler kayıt olmus
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

yapma be zumsuk durumu kıvırmak için kendinle çeliyosun,bu ara sana bi haller oldu.hee madem diyosun ki türk yapımı site yok dünya devleri arasında,hemde diyosun sonradan ben türkçe dil manasında demedim,mesela orkut var diyosun.Eeee canım o orkutu madem türk yaptı,nasıl dünya devleri arasında türklerin yaptığı bir site yok ? Kıvırma...

yafrucum kusura bakma ama senin projeyi senden önce başkası yapmış ;

http://www.meeid.com

varya şu projeyi sanki kapatmaya çalışıyorsun.

Kendimle çeliştiğim yok dünya devlerine girsin diyorum.Hadi dur madem bana mualefet olcan ya bak ne kadar saçma gözüktüğünü göstereyim.

1-Site dünya devi arasnda değil.Facebooktan önce varmış fakat benim haberim daha bi kaç hafta önce oldu.
    2-Bir Türk yapımı site dünya devleri arasına sayıldı mı Türkler iyi iş çıakrtıyor mu olacak ?

Adam Türk fakat gidip googlecı çocukların ünvierstesinde okumuş.Kökeni Türk.

Gördüğün gibi dünya çapında dğeil.E hadi dünya çapında kabul ettik.Peki kaç yapım var böyle ???

Mualefet olmak için birşeyler yazma komik duruyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ahha orkuta dünya devi değil diyosun ya sana kıçımla gülüyorum ? ulan daha ne olsun dünya sıralamasında top 50 içerisinde 37.sıradaydı sanırım.Türkler kullanmıyo diye küçük bir site sandın sen heralde =) . Facebookdaki gibi amele görmeyince küçük bir site sanmışındır doğru,hakvermek lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

RoadMaster bunu yazdı:
    ' koyalım tüm üyeleri görelim :D bakalm kimler kayıt olmus

* \ vs.. koysanda gösterir :)

empty($_POST['nick']) yazmışım.Şimdi onuda süzgeçten geçirtdim olay tamamdır.

ama eyw kapattım onuda. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

elmasekeri bunu yazdı:
    ahha orkuta dünya devi değil diyosun ya sana kıçımla gülüyorum ? ulan daha ne olsun dünya sıralamasında top 50 içerisinde 37.sıradaydı sanırım.Türkler kullanmıyo diye küçük bir site sandın sen heralde =) . Facebookdaki gibi amele görmeyince küçük bir site sanmışındır doğru,hakvermek lazım.

yazık hangi organını nereyle kullanacağını bilmemen yazık.Sanıyorum korkunun nedenini biliyorum;

http://img262.imageshack.us/img262/529/projetutarot2.jpg

Türkiyeden kaç bin kişi giriyor facebook a ??

Orkut.com a Türkler girmeyecek, yazan adam Türkiye de okumayacak.Fakat Türk yazdı dünya devi!! Ne güzel memleket be!!

Odtüden mi çıkmış proje ?, itüden mi çıkmış ? Google ,facebook ünviersteden dünyaya açıldı.

Şu yukardaki resmide biliyorsun 3-4 sene içinde hazırlan gelir arkadaşlar 

sırf o söz için bu projeyi sağlamlaştırcam 

her mesajında tutmaz diyorsun kaç kez söyledim tutar yada tutmaz seni ilgilendiren en ufak birşey yok.2-3 kere söylersin tamam derim yorumdur.Fakat 10-15 kere tutmaz, tutmayacak, dersen buna karşılık girenlerin çoğu tutar diyorsa ortada bi durum vardır.

Ya sen çok zevksizsin hiç bi bok anlamıyorsun yada bu işin altında bi kin var..Sırf bunun için uğraşıcam.Proje tutacak.. 

Toplam Hit: 6185 Toplam Mesaj: 50