Yeni ÖSYS Sistemi....
-
Hoja kesinlikle haklısın bende 4 sene elektronik okudum.. Böyle sistemle sürünüoz işte..
-
Yahu buralara girerken bilmiyormuydunuz böle olacağını etmeyin eğlemeyin bu kaygan zeminde 200 km ile uno arabayla viraja girmek gibi bi şey her halde devrilirsin.
Eğer sen adam gibi elektronik öğreyim diorsan gideceksin,üniye babalar gibi okuyacaksın? bu dünyada böle ben sadece elektronik öğreneyim 3bin sayfa CALCULUS dayamasınlar bana yok!!!
Okuyacaktın düz lise gideceksin mühendisliğe -
Sende bir bakıma haklısın aslında ama napalım işte olan olmuş artık.. :)
-
ertan, nebula siz yine işçi bari olabiliyonuz ben bi bok yiyemiyom (and. liseleri yani) bana mutlak gol lazım yani mutlaka kazanmam lazım öss denen savaşı...
-
-
-
ertan dogru söylüyor ben elektronik bölmündeyim abi hayatında pic görmemiş bu meslegin ne oldugunu bilmeyen adamlar geliyor..... soruyorsun üstad nie burdasın parası iyi diyor
-
hocalar ülkemiz teknolojik alanda neden ilerliyemiyor.Mesela sıfırdan bir adama elektronik öğretiyorsun, bu adam ne kadar ilerleye bilir ve neler üretebilir.Bir de bizi göz önünde tut hocam 4 yıldır elektronik gördük,bize imkan tanınsa daha ileri düzey projeler hazırlarız.Daha yüksek uygulamalar geliştiriliebilir.Ben demiyorum ki düz lise mühendislik okumasın.Kardeşim çalışan adam kazansın.Eşitlik olsun.Hatta düz lise daha öndedir,mesela biz meslek dersleri gördük diğer sayısal derslere hocalar girmedi bile,bu şartlarda bizden puan kırılıyor.Ben mühendis olabilmem için türkiyede dereceye girmem gerek.Ayrıca kaydolduğum sene 99 senesi o zaman sistem yeni değişmişti,böyle olacağını nerden bilirdik.Zaten biz haklıyız.Meslek bizim mühendisliklerde bizim alan içi,yök bizim önünmüz açarsa görün bakalım kaç düz lisesli mühendisliğe yerleşiyor,göt korkusu :))
-
hayirdir antiki sana da mi dayadilar CALCULUS u buyuk yaziosun ? :D zira bana dayadilar burda, o yuzden bende buyuk yaziorum da :)
-
böyle sistem olmaz olsun
-
pis anarşist snn gibiler yüzünden ilerliyemiyoruz zaten: P
Toplam Hit: 2569 Toplam Mesaj: 22