Yeni Oyunum: Crazal Words
-
tebrikler güzel çalışma. banada saksofon çıktı doğrusu saksafon değilmidir?
-
oyun çok güzel ama şu versiyon kontrolune gıcık oldum :|
-
----------------
tebrikler güzel çalışma. banada saksofon çıktı doğrusu saksafon değilmidir?
---------------
evet hocam "saksafon" ve "saksafoncu" kelimelerini yanlış yazmışım dediğin gibi. Düzelttim onları artık doğru halleri gelecek önünüze, online olayını anlatmak için iyi bi olay oldu bu :D
--------------------
oyun çok güzel ama şu versiyon kontrolune gıcık oldum :|
--------------------
Saol hocam yarından itibaren o versiyon kontrolünü kaldıracam ilk versiyon olduğu için her yerde versiyon kontrolü yaptım ama yarın o kontrolü sadece ilk açılışta yapıcam sorun ortadan kalkacak. Yarın programı açtığınızda yeni versiyon yayında deyip siteye indirebileceğiniz yere yönlendirecektir -
Bugün programı indirip kullanan arkadaşlar şu andan itibaren programı açmaya çalıştığınızda versiyon uyarısı verecek ve yeni versiyonu indirmeniz için siteye yönlendirecek, programı açamayacaksınız
v1.1 yayında. ilk versiyondaki sık versiyon kontrolleri en aza indirildi, ses eklendi..
adresi aynı: www.alpworks.net/cWords.rar
-
iyi güzel abi de niye illa da ie de açıyoz siteni :D(default tarayıcım ff)
oyunun iconu kötü olmuş. eski şeffaf olayı iyidi :|
-
Turkce de hata var. ğ harfi yok. bende ağırlaşmak çıktı. ğ olmadıgından g yi denedım yine kabul etmedı
jokere bastım g koydu))
-
hacı süper eline sağlık (:
boş zamanım olrsa liste başına geçerim :P
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Turkce de hata var. ğ harfi yok. bende ağırlaşmak çıktı. ğ olmadıgından g yi denedım yine kabul etmedı
jokere bastım g koydu))
-----------------------------
Türkçe kategorisinde ve tr+ingilizce kategorisinde ğ harfi var.. An itibariyle denedim ğ problemi yok..Yanlış görmüş olabilirsin.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------iyi güzel abi de niye illa da ie de açıyoz siteni :D(default tarayıcım ff)
oyunun iconu kötü olmuş. eski şeffaf olayı iyidi :|
-----------------------------
ne bileyim abi shell explorer yazdım :) idare et artık :)icon şeffaf olunca da arka planı siyah olanlarda seçtiğin zaman hiç bişe görünmüyodu, icon işi kolay ya üst versiyonda değiştirilebilir