Yeni Özgün Youtube Kanalım Tavsiyeleriniz Alınır (20.000TL HARCADIM)
-
fikrimi söyleme gereği duydum (kendimi orta düzey bir youtube tüketici olarak var sayıyorum) üzülerek ki efsane olmamıs. (ticari kafayla düşününce) 20bin gömücek ortada bişey yok yazık etmişsin derim bu heleki bu kıt günlerde bu paraya baska sekild ihtiyacın olabilir. acaba ne diye düşündüm videoların için atlaya atlaya özet geçmek istedim ki gerçekten sıkıldım. baltalama adına değil bu yazdıklarım fakat coğunluk kesimin ilgisini cekmicek bişey. bu noktada izleyenlerin ilgisini cekecek bişey yapmalısın bence. mesela arastırma yapmadım ama olayı gerçekten anlamadım. hatta garipsediğim kısım mesela kulaklığın oyle olması cok göze kötü geliyo bu sekilde yapmak yerine ne biliyim farklı bişeyler mi denesen.. bu ses olayları falan elbet bi anlamı bi mantığı falan vardır belki bi akım falanda olabilir ama bilmiyorm. mesela ilgi cekecek bişeyler katılabilir mi. yoksa beklentini karsılıcağını sanmıyorm. ama buraya paylasarak biraz izlenme sayın artmıs olabilir bu güzel birde belki hosuna giden izlemek isteyen insanlar da cıkmıs olabilir..
-
5 yılda vergiden düşersin ;)
-
Üzmek istemiyorum ama , Elon Musk görmesin starlink uydularını atmayı bırakır İnternet bu seviyeye mi geldi diyerekten :(
-
Hocam redditte reklam yaptin mi? Niş bi alana dair icerik uretiyorsun kitlesine ulasman lazim. Burdaki elestirileri cok kafaya takma yaptigin isin alicisi tayfa var, henuz ulasamamissin sadece :)
Bak mesela https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ/featured su abi. 2dklik kilit acma videolari cekiyor, 1.5m uzeri abonesi var. Burda boyle bi kanal icin baslik acsan gene bi ton elestiri yerdin :))
Ha bi de 20kya startup mi? Guldurmeyin beni :)) Junior developer maaslarindan haberiniz var mi sizin? :)
-
7 videonu ilerleterek seyrettim.
Videolarin gereginden fazla uzun. İcerik dolu olsa onemli degil. Ancak ayni seyi 2 saat cekmisligin var.
once ses arsivi yaptigini dusundum, iyi fikir diyordum ki maalesef degilmis :(
Bu videolari videolarken tam olarak neyi amaclamistin ? Belki o noktada o hedefe ulasmak icin tavsiye verilir.
Doga seslerini yapay taklit edebilirdin.mesela firtina sesini yapay cikartip cekebilirdin.
Reklamcilar yapiyor. Boyle bir meslek bile var
Annem hep anlatirdi 1960larda radyoda hikayeler olurmus. Biri hikaye anlatirken arkadadan ona uygun sesler gelirmis.
Ornegin. : " Mehmet usulca kapiyi acti ( kapi sesi). Mutfakta kadinlarin çay sesleri geliyordu ( cay cay karistirma sesi)
-kolay gelsin hanimlar dedi.
O sirada duvardaki saatin sesi geldi ( dan dan dan...)
Bu arkadan gelen seslerin bir arsivi gibi birsey yapsaydin.
Zevkle takip ettigim
https://www.instagram.com/p/CAF4ABBgCEt/?igshid=1tlmodlscq43o
Bunun gibi birsey
futurist tarafından 21/May/20 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Asmr ne mq ? Kisa ozet gecebilirmi biri ?
Hayirli olsun bu arada. Kolay gelsin, bol kazanclar dilerim
-
kulak yalama göt dişleme gibi sesler koyarsan daha çok ilgi çeker.
-
Son zamanlarda gördüğüm en garip fikir ve girişim. Ben beğendim =) Böyle orjinal şeyler bir süre sonra taklit edilmeye de başladığında, o zaman patlama yapıyor.
Bol kazançlar şimdiden hocam. -
https://www.youtube.com/watch?v=U9ak-5KpeoU
-
sesler bana itici geldi tahamül edemedim. eglendiren bi video degil hipnozda etmedi rahatlama acısından.
youtube youtube youtube ad youtube adwords özgün proje youtube adsense youtub izleme youtube abone