Yeni PC Alıcam Önerilerinizi Bekliyorum
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
beyler adami soymak mi niyetiniz :D. 545 phenom x2 al -945 x4 le senin yapacagin bir iş yok ve 4 cekirdekliyi destekleyen oyun sayisi 5-6 tanedir.
phenom 545 x2 işlemci fiyat performans olarak kraldır bana göre
-----------------------------ya ona bakarsan 545 lerin 2 çekirdeği daha açılıyo şansın varsa aac ile :D
ayrıca çift çekirdek alıncaksa athlon II ler daha iyi. l3 cache bellek yok daha güzel o/c oluyo
-
i5 750 yada i7920 fiyat performans lideri halen i5 750 bence...
örnek hazır bir sistem var ekrankartı dandikte.. onu deiştirirsin.
http://incehesap.com/intel/intel_subat.html -
Konu işlemci ise seçenek AMD dir.Konu chipset ise İnteldir.ekmeği ekmekçiden almak fayda verir.intel ile donanımın belirli standardı vardır ve pahalıya patlar.AMD de öyle bir sorun olmaz.istediğin kombinasyonu rahat kurarsın.intel 4.6 GHZ e 3.2 GHZ AMD sistem kafa tutar.AMD modifiye ye gelir İntelde bunu çok pahalıya elde edersiniz.Bir Phenom,Athlon üstüne İntel i koyun performansını veremez.dediklerimin benzerini arkadaş açmış teknik olarak.bu ölçü olmalıdır sistem toplanırken.
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------biostar ta790gx a3
amd phenom II 965
4 gb a-data ddr2 1333-1600 yada geil marka olabilir.
2 tane western digital 500gb disk raid 0 bağlanıcak 1 tb gösterilip
1 tane western digital 1 tb green yedekleme amaçlı
1 tane 5850 nin boşta güç tüketimini yükte güç tüketimini ve fiyatını ele alırsak
2 adet 5750 almak mantıklıdır. 2gb ekran kartı ramin olmuş olur. 2*128 bit veriyoluna sahip olur.
ayrıca %20 overclock ettiğin zaman crossfire düzeneğinde 5870 i geçmiş olursun.
ki 5870 = 400+ usd
125w işlemci
180w (max) ekran kartların
disk başına 5w*3 =15w
anakart 20w desen 460 watt lık kasa çok gelir. cooler master rc338 460 watt kasa
monitör olarak şu anda favorim ben-q 22" 1920*1080 full hd. 280 liraya var.
ister intel topla ister amd ne olursa olsun anakartını biostardan seç.
asus gigabyte gibi dandik markalara para verme
-
monitör bunu tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunum
23 ekran full hd acer 336 milyon
-
weskeyy bunu yazdı:
Konu işlemci ise seçenek AMD dir.Konu chipset ise İnteldir.ekmeği ekmekçiden almak fayda verir.intel ile donanımın belirli standardı vardır ve pahalıya patlar.AMD de öyle bir sorun olmaz.istediğin kombinasyonu rahat kurarsın.intel 4.6 GHZ e 3.2 GHZ AMD sistem kafa tutar.AMD modifiye ye gelir İntelde bunu çok pahalıya elde edersiniz.Bir Phenom,Athlon üstüne İntel i koyun performansını veremez.dediklerimin benzerini arkadaş açmış teknik olarak.bu ölçü olmalıdır sistem toplanırken.
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------biostar ta790gx a3
amd phenom II 965
4 gb a-data ddr2 1333-1600 yada geil marka olabilir.
2 tane western digital 500gb disk raid 0 bağlanıcak 1 tb gösterilip
1 tane western digital 1 tb green yedekleme amaçlı
1 tane 5850 nin boşta güç tüketimini yükte güç tüketimini ve fiyatını ele alırsak
2 adet 5750 almak mantıklıdır. 2gb ekran kartı ramin olmuş olur. 2*128 bit veriyoluna sahip olur.
ayrıca %20 overclock ettiğin zaman crossfire düzeneğinde 5870 i geçmiş olursun.
ki 5870 = 400+ usd
125w işlemci
180w (max) ekran kartların
disk başına 5w*3 =15w
anakart 20w desen 460 watt lık kasa çok gelir. cooler master rc338 460 watt kasa
monitör olarak şu anda favorim ben-q 22" 1920*1080 full hd. 280 liraya var.
ister intel topla ister amd ne olursa olsun anakartını biostardan seç.
asus gigabyte gibi dandik markalara para verme
-----------------------------intel chipset driverları yüklenirken "advanced micro devices" patentli bir çok teknoloji geçiyo :D
amd tabanlı sistemlerde özellikle kuzey köprüsündeki igp ler yüksek performanslı. hd video oynatma, aa af açılmadığı takdirde iyi oyun oynatma yeteneğine sahipler.
güneyde ise zaten tüm modellerde raid desteği geliyo. 130+kdv lik h55 chipsetli boardda raid yok. raid için p55 almak gerekiyo p lerde on board vga yok..
-
jayde bunu yazdı:
monitör bunu tavsiye ederim ben kullanıyorum çok memnunum
23 ekran full hd acer 336 milyon
-----------------------------özelliklerine göre uygunmuş giyatı ama stoklarda yok :S
ankara nova da var ona da güven olmaz...
hdmi - vga arasında ben bi fark göremedim philips wx220 vardı. sonrada başka dvi yada hdmi lı monitör denk gelmedi almadım.
sence fark varmı bişey hissediliyomu? ki ekran büyüdükçe fark oluşuyo diyolar seninki 23"
http://www.hizlial.com/bilgisayar/lcd-monitorler/acer-23-x233hbd-5-ms-siyah-full-hd-dvi-lcd-monitor_30.056.1177.0040.htm
-
karde$ SONY al derim.. sakın baska marka alma basına iş alırsın.. ACER felan kesinlikle alma.. ben Sony aldım oldukca memmunum..
-
bakınız : plasebo etkisi