Yeni Populer Olan Netten Para Kazanma Sistemi
-
arkadaslar bana maille bi davetiye geldi. sistemin mantıgı su kayıt oluyorsunuz ve aldıgınız referans linkiyle arkadaslarınızı uye etmeye calışıyorsunuz.ve arkadaslarınızda diğerlerini uye etmeye calışıyor ve sonunda dev bir ag orulmuş oluyo .bu baglantılarla sizin altınızda bulunan kullanıcı sayısı ne kadar coksa o kadar para kazanıyorsunuz.ben pek anlatamadım galiba sistemi ama asagıdaki linke tıklayarak siteye girip uye olabilirsiniz.orda gerekli acıklama var.(benim referansımla girmiş olacaksınız.boylece hepimiz kazanıcaz )
http://www.superteklif.com/index.asp?ref=78773 -
saadet zincirimi kurcaz?
-
burayı biLmiom ama cogu soradan koLpa yapıo..
-
"Süperteklif üye olduğunuz grubunuz içinde okunan e-posta reklamlarının gelirlerinden %45 lik bir pay kazanmanızı sağlayan referanslı e-posta reklam grubu üyelik sistemidir."
bunlar senelerdir var gunde 10 reklam okursun 0.0001 kazanirsin ayda 1 euro kazanmassin :d
-
saadet zincirimi kurcaz?
--------------------------------------
o adamlar bi kibrit çöpü verselerdi karsiliginda köseyi dönerlerdi yani iyi kullanilirsa mantikli bi sistem herkes kazanabilir -
ama mesela bende su an 1 kayıtlı uye var ve e posta basına kazancım 0,0015 YTL yani bu sadece 1 kullanıcıyla oluyo ve alt referansımın alt referansımın alt referansımdan bile bu katsayım yukseliyo.yani su an bile ayda 1 e postayla senin dediğinden fazla alıyom :)
-
8. Hafta bu 279936 kişinin sağlayacakları ile ilave 1.67 milyon kişi
kisi basina 1.67 milyon alt üye düscekmis trde adam kalmaz len :d -
yalnız o 1.67 milyon kişi bayaa uc bişe baksana 8.haftadan sonra 1 e postadan 1002 YTL kazanacaksınız diyo.bu dediğine kendi bile inanmamıştır :)
-
ama normal olarak bile 1 e postadan 0.5 ytl gelsede fena olmaz bırak 1002 ytl yi :D
-
ehehe sen bilirsin ama kaç ay çalistiktan sonra ödeme istersin 100 ytl olunca paypala odeme yapiyoruz derseler hiç sasirma :d
-
100 ytl de banka hesabına yatılıyomuş paypal falan ugrasmicaz en azından hem Türk lirası ;)
Toplam Hit: 1827 Toplam Mesaj: 12