Yeni Porche Aldim, Sizce Nasil?
-
:D onceden yapmis oldugum bir calisma, gerceklik uzerinde biraz daha oynadim ve piraz da prost effects :D
Not: Arabayi ben cizmedim. sadece renklendirme isiklandirma, render, compositing ve pest effektler benim :D tabi resim de :D

-
ilk baktıgımda gerçek sandım=)
-
Ön tarafın rengi biraz daha mat olsa daha orjinal olurdu.
-
Birazcık belli oluyor.Ama gerçekten harika bir çalışma olmuş.Birazcık gölge üzerinde ve ışık üzerinde dursaydın mükemmel olurdu.
Beni beğendirmek biraz zordur bazıları bilir.Ama bu çalışmayı beğendim.Devam et üzerinde dur.
-
Hocam ışıgın sağ üstten geldiğinden resmin parlamış, fakat arabanın ters tarafındaki camdan da yansıma var. Yani 2 yada daha fazla güneşli bir gezegen değilse olmaz.
İkincisi renginden bile ilk bakışta yapaylık anlaşılıyor tabii ama emeğe saygı!!
-
jantları görene kadar gerçek sandım.
-
Tekerler hariç gerisi güzel. Çizim olduğu jantlardan anlaşılıyor.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam sahnede sadece 1 isik kaynagi var. onu da sun light olarak ayarladim ve resmi cektigim tarihi ve zamani girdim data olarak, program kendisi hesapliyor gunesin konumunu. Global Ilumunation dan kaynaklanan hafif istenmedik isiklar var ama sahnede sadece 1 isik kaynagi var ;)
-
Bir kulp bulamdım doğrusu :)) çok güzel olmuş...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Bir kulp bulamdım doğrusu :)) çok güzel olmuş...
-----------------------------:d
-
Eve ve yere göre sanki biraz eğik duruyor araba diyecektim ki bir baktım arabanın sol tekerleri kaldırımdaymış :D