Yeni Pos Uyumlu Barkod Sistemi
-
müridler müşterim var bitane bakkal yeniposlarla uyumlu barkod sistemi istiyo varmı bu işi yapan içimizde fiyat nedir kurulumu v.s ürünleri felan komple kolay tanıyacak bi sistem varsa sıfır 2.el fiyat bekliyorum
-
yeni sistemle diyorsun 2. el dıyorsun zebra ıle gorussün ama 2. el bulamaz heralde
-
HeyQirs bunu yazdı
yeni sistemle diyorsun 2. el dıyorsun zebra ıle gorussün ama 2. el bulamaz heralde
bazıları yazılım ile halledilebiliyor hocam ondan diyorum
zebra kim
Mycity tarafından 30/Eki/13 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
zebra kim
barkos sıstemlerı barkod yazıcıları satan bır fırma
-
HeyQirs bunu yazdıMycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
zebra kim
link versene hocam
-
Mycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdıMycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
zebra kim
link versene hocam
google'a zebra yazınca birinci sırada çıktı :D
-
SinusX bunu yazdıMycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdıMycity bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
zebra kim
link versene hocam
google'a zebra yazınca birinci sırada çıktı :D
ainen
-
zebra çok pahalı :D
-
Hocam olayı bi açarmısnız
-
siyahbereli bunu yazdı
tabi hocam
şimdi müştermin marketi var burada gross marketlerdeki gibi barkod sistemine geçmek istiyo ürünleri lazer okucudan geçirince kasa fiş yazıcak toplam para üstü filan :) -
Mycity bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
tabi hocam
şimdi müştermin marketi var burada gross marketlerdeki gibi barkod sistemine geçmek istiyo ürünleri lazer okucudan geçirince kasa fiş yazıcak toplam para üstü filan :)kaç m2 mekan, stok tutarı ürün çeşit miktarı bellimi market nekadar yani tek kasa yetrlimi elinizde mevcut donanım varmı.