folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeni Proje Yayında - Yorumlakazan.NET | Basit Görevler, Sürekli Kazançlar!

Yeni Proje Yayında - Yorumlakazan.NET | Basit Görevler, Sürekli Kazançlar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Ofisteyken vaktimi çok alacak birşeye benzemiyor yaparım ben bunu hem yardımımız dokunsun hem de para kazanalım kazandıralım  , basit açıklayıcı site olmuş başarılar şimdiden yaptığım görevlere TBT'den selamlar yazıcam .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı

Ofisteyken vaktimi çok alacak birşeye benzemiyor yaparım ben bunu hem yardımımız dokunsun hem de para kazanalım kazandıralım  , basit açıklayıcı site olmuş başarılar şimdiden yaptığım görevlere TBT'den selamlar yazıcam .

Çok teşekkür ederim hocam =) Selamınızı da , özel isteklerinizi de, yardımlarınızı da her zaman bekleyen biri var - unutmayın =)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Yorum, beğeni başı kaç kuruş?

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Yorum, beğeni başı kaç kuruş?

Hepsinde ayrı seçenekler var hocam. Kimi toplu paket, kimi tek tek ihtiyaçlara göre.
    Sistemde belirttiğin sayıya göre sana bütçe veriyor otomatik olarak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Güncelleme : 

4 günde 215 üyeye ulaştık. Artık belirli ölçülerde, reklam alımları da başladı. 

Öneri :

Şimdilik basit ve günde maksimum 10 kadar aksiyonun sizlere yettiği görevleri sisteme ekleyebilirsiniz arkadaşlar. Yardım için, buradayım - canlı destekteyim, whatsapp'tayım. Beni arayan her yerde bulur =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam öncelikle. Allah kazancını bol ve helalinden eylesin (:

https://www.speedtest.net/result/10049954540 Şu internet hızı ile sitenin açılması yaklaşık 25 saniyemi aldı.
    Chrome, Firefox ve Opera Developer ile denedim. Tbt olsun Youtube vs olsun hıphızlı açılırken senin siten dediğim gibi uzun bir sürede yüklendi.

Belki benden kaynaklı, belki de sistemden kaynaklı bir sorun vardır. Bilgilendireyim dedim (:

Tekrardan hayırlı olsun hocam

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Hayırlı olsun hocam öncelikle. Allah kazancını bol ve helalinden eylesin (:

https://www.speedtest.net/result/10049954540 Şu internet hızı ile sitenin açılması yaklaşık 25 saniyemi aldı.
    Chrome, Firefox ve Opera Developer ile denedim. Tbt olsun Youtube vs olsun hıphızlı açılırken senin siten dediğim gibi uzun bir sürede yüklendi.

Belki benden kaynaklı, belki de sistemden kaynaklı bir sorun vardır. Bilgilendireyim dedim (:

Tekrardan hayırlı olsun hocam

Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun.

Muhtemelen yedeklemeye denk gelmiş olabilirsin, gecelik olarak kendi harici diskime tüm sitelerin yedekleri bu saatlerde alabilirim. Yine denk geldiğinde de sorun devam ederse, hemen tekrar bir göz atayım hosting hizmet durumuna.
    Şuan mobilde ve 2 farklı masaüstü tarayıcıda neredeyse 1 saniye içerisinde açılıyor.

Geri bildirim için çok teşekkür ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

görevlerin dizilimi kafa yoruyor haci, onları eşit yükseklikte listeleseniz, birde google işletme yorumu, tripadvisor yorum gibi seçeneklerle gelsek buna cevap verebilir dimi sistem ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

görevlerin dizilimi kafa yoruyor haci, onları eşit yükseklikte listeleseniz, birde google işletme yorumu, tripadvisor yorum gibi seçeneklerle gelsek buna cevap verebilir dimi sistem ?

Çok güzel dönüşler bunlar =) Evet hocam, bazen logolarını ayarlasam da, sanırım yazı tipinden böyle kaymalar oluyor. Bir süre sonra yeni görevler eklenince de , devam ederse eğer ona bir el atacağım mutlaka.
    Google işletme yorum ve puanlama var şuan hocam, tripadvisor ve zomato gibileri de yakında gelecek. Twich ve Tiktok 'da aynı şekilde.
    Özel isteklere göre de paket hazırlıyorum, o yüzden iletmen yeterli. Talimatları net ve anlaşılır olduğu sürece, hiç sorun değil.

Çok teşekkür ederim hocam =) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Cep telefonu ile üyelik isteyen firmalar üyelkleri tamamlayamaz isek site sorunlarından dolayı ne gibi reaksiyon alıyorsunuz. Yani adamlar kayıt işlemini (numarayı datayı alıp) yapıp ama kayıt yapılmamışş gibi gösterirse örneğin iade nokta com sitesinde yaşadım ben. cep telefonumu giriyorum 8 haneli şifremi giriyorum ve kayıt olundu diyor ama giriş yaptırtmıyor ve sizin kanıt ispat olayınızı yapamıyorum. 21 kişinin kayıt olmasını istemiş müşteriniz 4 kişi kayıt olabilmiş benim gibide 100 kişi olsa şimdilik 215 kişi var dediniz bunun 1000 kişi olduğunu hesaplarsak güzel data toplama olur.

.
Toplam Hit: 6553 Toplam Mesaj: 50
yorumlakazannet