Yeni Projem : Phpciler.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

BU ara cok yogunum agir ilerliyebiliyom

Forumun kategori gosterimi tamamlandi

ve pagerde degisiklikler yaptim....

Degisikliklere buradan bakabilirsiniz : http://phpciler.com/development.php

Forum kategorilerindeki konular soyle gorunecek : http://phpciler.com/forum_category.php

Ve alttaki sayfalama grafigini ekledim onceden duz renk idi : http://phpciler.com/forum_category.php (bknz en altta)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Kullanici giris yaptiginda gorunecek olan menuyu de ekledim arkadslar buyrun
     buradan bakabilirsiniz

http://phpciler.com

yorumlarinizi bekliyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci tasarim gayet ideal. cokta onemli degil bence içerik daha mühim. birde sitende 3 5 tane gönüllü phpci olsa varya yardirirsin. Ben misal php ögreniyorum iyi güzel takildigim yeri soracagim bi düzgün yer yok. Abi senin siteden misal özel bi bölüm olsa aynen online sorabilecegin 3 5 dk de cevap alabilecegin bi imkan olsa vallahi yırtarsin onun haricinde fikrin nedir projen neolur bilmiyorum ama boyle bişey sart varsa da ben bilmiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Haci tasarim gayet ideal. cokta onemli degil bence içerik daha mühim. birde sitende 3 5 tane gönüllü phpci olsa varya yardirirsin. Ben misal php ögreniyorum iyi güzel takildigim yeri soracagim bi düzgün yer yok. Abi senin siteden misal özel bi bölüm olsa aynen online sorabilecegin 3 5 dk de cevap alabilecegin bi imkan olsa vallahi yırtarsin onun haricinde fikrin nedir projen neolur bilmiyorum ama boyle bişey sart varsa da ben bilmiyorum.

ooo dogru ya bak o aklima gelmedi onu da ekleyecem

soru-cevap kismini....

not aliyorum sagol oneri icin kardesim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Evet arkadaslar... Forumdaki postlarin nasi lgorunecegi de tamamdir

Buradan bakabilirsiniz

http://phpciler.com/forum_subject.php

fikirlerinizi bekliyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ilk sayfadaki giris ve kayit butonlarina tiklarsaniz formu fancbox ile nasil acilacagini gorebilirsiniz

sira formlarda :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Öğren bölümüne puanlama eklendi
    Dokümanlar bölümündeki satırlar ve başlık yeniden tasarlandı
    Öğren bölümündeki satırlar ve başlık yeniden tasarlandı
    Forum kategorisi

Doküman bölümü

Öğren bölümü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

ARkadaslar giris ve kayit forumlarinida ekledim

ilk sayfada giris ve kayit  butonlarina basarsaniz gorunuyolar sadece

fikirlerinizi bekliyorum

tesekkurler

dhmm tarafından 29/Kas/12 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Üye Kaydım Gerçekleşmedi Neden.?

Güzel Olmuş Sade Ve Anlaşılır... 

ShockMan tarafından 29/Kas/12 16:18 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Üye Kaydım Gerçekleşmedi Neden.?

Hocam benim en ustte nedenin ilk sayfada yazdim sitenin

"Sitemiz şu anda yapım aşamasındadır. Sadece değişimini ve grafik tasarımını görebilirsiniz. Sorularınız için : info@phpciler.com"

halen grafik tasarim bitmedi hacim sonra sifirdan kodlama yapacagim is var daha... :)

Bitirdigimde buraya bir konu daha acacam acildi diye...

Toplam Hit: 13268 Toplam Mesaj: 153