Yeni Projem Var Bakın Hele Bi :)
-
Evet çoğu kişi konuya bakmadan konuyu benim açtığımı tahmin etmiştir :)
Şimdi ben Diyorumki Siteye google reklamı koyalım Buradan gelecek parayla;
seçenek 1: Kamp felan davaları oluyor Cebit de buluşma felan Bunlara maddi kaynak çıkartırız. Hergün yüzlerce kişi tıklar . Orginizasyon yaparız.
Seçenek2: Gelecek olan parayı Her ay bir hayır kuruluşuna bağışlarız lösemili çocuklar , Deniz feneri, V.s V.s Dekontu yatıran foruma koyar Tahribat adına bir iş yapmış oluruz.
Şu kamp da şöyle düşünenler olabilir çok kişi gelirse nasıl yeter ya çekiliş yapılır veya toplam masraf dan bu ücret çıkarılıp tbt li üye sayısına bölünür. veya eski üyeden yeni üyeye göre sıralama yapılır.
günlük 100 olsa aylık 3,000 yıllık 36,000 tık ( en az )
-
Tarikatın konseptine aykırı. Bildiğim HolyOne böyle bişeye asla izin vermez :)
-
google parayı vermedi diye hatırlıyorum zamanında.
-
Fikir GüzeL Ancak Site Tahribat oLdumu iş Değişir (:
-
sence google bu formatta bi siteye 3 bin $ verir mi, ?? bana sorarsan bırak 3 bini, günahını bile vermez :D holy vakti zamanında ödeme arifesinde banlanmış, 250$ yatmıştı diye duymuştum webmaster forumlarında. sorada bi yazılım yazıp milleti, geçersiz tıkla banlattırmış fln fişman google düşman olmuş falan fıstık. o kadar kısmını tam net hatırlamıyorum belki hurafedir bilinmez lakin 3 bin sadece rüyanda görebilecğein bi rakam olarak kalır, format google mantıalitesini aşıyor çünkü :D:D
-
hocam sana o tık olayını 1 gunde yaparız sorun değilde holly izin vermez hatta hatırladıgım kadarıyla holunun yazdıgı bi prog vardı google clicker die yani onemli olan holly ikna etmek
-
alpin bunu yazdı:
----------------------------- google parayı vermedi diye hatırlıyorum zamanında. -----------------------------
Aynen az sövmemiştik :D:D: -
güzel fikirler harbiden 2. öncelikle ...
-
hacı o olay olmaz vakti zamanında vardı ve google tahribatı banladı
-
önceden söylenmişti sonra holy eklemişti ancak kalleş google parayı vermemişti :)
-