Yeni Projem Var Bakın Hele Bi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Evet çoğu kişi konuya bakmadan konuyu benim açtığımı tahmin etmiştir :)

Şimdi ben Diyorumki Siteye google reklamı koyalım Buradan gelecek parayla;

seçenek 1: Kamp felan davaları oluyor Cebit de buluşma felan Bunlara maddi kaynak çıkartırız. Hergün yüzlerce kişi tıklar . Orginizasyon yaparız.

Seçenek2: Gelecek olan parayı Her ay bir hayır kuruluşuna bağışlarız lösemili çocuklar , Deniz feneri, V.s V.s Dekontu yatıran foruma koyar Tahribat adına bir iş yapmış oluruz.

Şu kamp da şöyle düşünenler olabilir çok kişi gelirse nasıl yeter ya çekiliş yapılır veya toplam masraf dan bu ücret çıkarılıp tbt li üye sayısına bölünür. veya eski üyeden yeni üyeye göre sıralama yapılır.

günlük 100 olsa aylık 3,000 yıllık 36,000 tık ( en az )

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tarikatın konseptine aykırı. Bildiğim HolyOne böyle bişeye asla izin vermez :)

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    google parayı vermedi diye hatırlıyorum zamanında.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Fikir GüzeL Ancak Site Tahribat oLdumu iş Değişir (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infared
    infared's avatar
    Erkek
    sence google bu formatta bi siteye 3 bin $ verir mi, ?? bana sorarsan bırak 3 bini, günahını bile vermez :D holy vakti zamanında ödeme arifesinde banlanmış, 250$ yatmıştı diye duymuştum webmaster forumlarında. sorada bi yazılım yazıp milleti, geçersiz tıkla banlattırmış fln fişman google düşman olmuş falan fıstık. o kadar kısmını tam net hatırlamıyorum belki hurafedir bilinmez lakin 3 bin sadece rüyanda görebilecğein bi rakam olarak kalır, format google mantıalitesini aşıyor çünkü :D:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hocam sana o tık olayını 1 gunde yaparız sorun değilde holly izin vermez hatta hatırladıgım kadarıyla holunun yazdıgı bi prog vardı google clicker die yani onemli olan holly ikna etmek

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    alpin bunu yazdı:
    ----------------------------- google parayı vermedi diye hatırlıyorum zamanında. -----------------------------
     Aynen az sövmemiştik :D:D:

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    güzel fikirler harbiden 2. öncelikle ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hacı o olay olmaz vakti zamanında vardı ve google tahribatı banladı

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    önceden söylenmişti sonra holy eklemişti ancak kalleş google parayı vermemişti :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 2614 Toplam Mesaj: 15