Yeni Projemiz Hakkında Görüşleriniz, Fikirleriniz, Eleştirileriniz (Site Ara)
-
ÜYELIK YAPINCA hata verdı sabah sabah kafam bulanık bı bakıver hacı ılgılenemedım çat kapattım :D
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------
ÜYELIK YAPINCA hata verdı sabah sabah kafam bulanık bı bakıver hacı ılgılenemedım çat kapattım :D
-----------------------------Dostum avatar seçince hata veriyor. Nedenini biliyorum fakat o kadar çok proje var ki elimde inan buna geri dönemiyorum. Avatar seçme şimdilik sonra üye panelinden eklersin.
-
Site güzel olmus hatta ben sürekli takılırım ama fazlasıyla karısık daha sade birseyler yapabilirsen daha iyi olur
-
TheColtfire bunu yazdı:
Site güzel olmus hatta ben sürekli takılırım ama fazlasıyla karısık daha sade birseyler yapabilirsen daha iyi olur
-----------------------------Nesi karışık yahu :/
Yakın bir zamanda yenileneceğini sanmıyorum, katılımını bekliyorum :D
-
Denyoyu açan lamer aranızdan biriyse kapatsın, IP'sini aldım şerefsizim süründürürüm.
-
Konuyu yukarı taşıyayım. Görmeyenler de görmüş olsun :)
-
netbook kullanıyorum (10'') sol taraftaki reklamdan sayfada ne var ne yok göremiyorum...
-
uyarı butonu koymana gerek yoktu hocam amatörce olmuş ama fikiri tuttum iyi yolda ilerleyebilir eğer yayılırsa.
-
bildigin toplist, birkac hafta daha ugrastiktan sonra domain'i satmaya calisir veya siteye birdaha ugramazsin.
-
7-19 bunu yazdı:
bildigin toplist, birkac hafta daha ugrastiktan sonra domain'i satmaya calisir veya siteye birdaha ugramazsin.
-----------------------------Konu 9 Temmuz 2010 (Cuma) 21:32 tarihinde açıldı. :D