Yeni Projeyle Herkes Dünya'yı Ücretsiz Dolaşabilecek !!!
-
kafa guzel ucus baslamis bile :D
-
lan aslında biraz düşünseniz arkadaşın ne demek istediğini anlarsınız :B güzel fikir kardeş aslında düşünmek araştırmak lazım :G
-
lan ilk ben düşünmüştüm bunu(7-8 yaşındayken falan) çalmışlar aq :)
-
ya benim kafama takılan birşey var
peki sopalarla , dünyaya itme kuvveti uygulasak daha hızlı döner mi ?
-
hacı senn balon diye adlandırdığın uçmak için kullandığın şey ne asıl adını verde arada bizde uçalım bazen böle salak salak gezmekte insanı rahatlatır nasıl başarıyosun bunu :)
-
hacı iyi güzelde atmosferim dışına balonla nasıl çıkacan çıkarsan helal olsun. lakin atmasför de dünya ile döner seni medeni cesaretinden doalyı tebrik ediyorum. ben böyle bir fikirim olsada milletten bilimden utanır söyleyemezdim. helal olsun
-
adem_uu bunu yazdı:
-----------------------------TABİ ZATEN AYDA YAŞIYORUZ RÜZGAR FIRTINA VS YOK BU DÜNYADA ÖYLE ASILI DURARAK GEZERİZ YAA :S..
kardeş allah aşkına mantık neresinde bunun ?? öncekiler biraz daha tutarlıydı bu tamamen UÇUK bi proje hayal güzü sınırlarını azıcık zorlamışsın
-----------------------------
sende bunu ciddiye aldın he :D bu projenin mantığı varda senin? -
Hastayım sana birader. sen benim için idolsun. sen benim ilham kaynağımsın. divam sın , süper bilimadamım sın. Senin engin bilgi hazinene bütün evren muhtaç bence. Ben devamlı olarak senin icatlarının takipçisiyim. Lakin bu projede benimde biraz katkımın olmasını isterim.
Bana göre projeyi biraz değiştirelim. Mesela balonları iptal edelim bence hiç gerek yok. Balon yerine seni bir lastik pompasıyla şişirip balon haline getirelim. Bu seni havayla şişirme projesinin çizimlerini daha sonra burda (eğer yönetici arkadaşlar izin verirlerse) yayımlarım. hatta bu elinde tuttuğun sopalara da hiç gerek yok fazla maliyet. Sen istersen bu internette reklamları olan büyütücülerden alıp kendine bir zenci pipisi yaparsan hani dağ tepe önüne çıkarsa 3 bir bacak misali kullanabilrisin. eğer ki senin bu mükemmel projene bir tutam da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Allah seni başımızdan eksik etmesin kardeşim. SAYGILARIMLA ...
Türkiye senin gibi bilim insanlarına muhtaç Hastayım sana uleeen o kadar.
Hadi arkadaşlar herkes bir el atsın bu projeyi hayata geçirelim.
-
yaşın, ıq'un bu ikisini istiyorum.. :)
-
anca google earthhen dolaşırız dünyayı biz