folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Rapidler [13 Ocak]

Yeni Rapidler [13 Ocak]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    TheColdfire Öptüm Gözlerinden... ;) Sayende Xp Sp3 Fullmuydu neydi İndiriyorum..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    thecoltfire a.qq senin olm :) bana yolladığın rapid şifresi bugun bakim dedim bişi indireyim diee -900Mb , olm kaç kişiye verdin sen 1MB bile indiremedik , ama tekrar tenk yu kardeşim :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------
    thecoltfire a.qq senin olm :) bana yolladığın rapid şifresi bugun bakim dedim bişi indireyim diee -900Mb , olm kaç kişiye verdin sen 1MB bile indiremedik , ama tekrar tenk yu kardeşim :)
    senden önce 3 kişiye daha verdım onlar kullandı sonra  şifresini değiştirip sana Yolladım :D Koyduklarıma baq işine yaramassa Sana saqlam bitane Rapid yollayım 

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    yine gec kaldım aq. kardes sağol hepsinin sifre degismis bir 2 tanesi duruyo onda da kotası dolu

ZzZzZzZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaş nekadar şerefsiz varmış  adam insanlık yapıp paylaşmış özeliklede belirtmiş şifreleri değişmeyin diye yarım saatlik işim vardı şu yapılana bak ayıp be istifade edemesemde teşekür ederim  ne yapalım birdahaki sefere

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    yaw neredeyse hepsini denedim bir türlü yok hepsinin parolası hata değiştirmişler galiba :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    gerçekten ihtiyacı olan dediğin için istemiyorum :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    yaw neredeyse hepsini denedim bir türlü yok hepsinin parolası hata değiştirmişler galiba :|

Yada Çalışsa bile Çok kişi Kullandığından İndirme sırası veremiyor. Öylece takılı kalıyor. :(

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    hoca bıde bana gonderırmısın asot manyaklıgı var bende dewamlı takıp edıyorum

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 40