Yeni Rapidler [13 Ocak]
-
TheColdfire Öptüm Gözlerinden... ;) Sayende Xp Sp3 Fullmuydu neydi İndiriyorum..
-
thecoltfire a.qq senin olm :) bana yolladığın rapid şifresi bugun bakim dedim bişi indireyim diee -900Mb , olm kaç kişiye verdin sen 1MB bile indiremedik , ama tekrar tenk yu kardeşim :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
thecoltfire a.qq senin olm :) bana yolladığın rapid şifresi bugun bakim dedim bişi indireyim diee -900Mb , olm kaç kişiye verdin sen 1MB bile indiremedik , ama tekrar tenk yu kardeşim :)
senden önce 3 kişiye daha verdım onlar kullandı sonra şifresini değiştirip sana Yolladım :D Koyduklarıma baq işine yaramassa Sana saqlam bitane Rapid yollayım -
yine gec kaldım aq. kardes sağol hepsinin sifre degismis bir 2 tanesi duruyo onda da kotası dolu
-
arkadaş nekadar şerefsiz varmış adam insanlık yapıp paylaşmış özeliklede belirtmiş şifreleri değişmeyin diye yarım saatlik işim vardı şu yapılana bak ayıp be istifade edemesemde teşekür ederim ne yapalım birdahaki sefere
-
yaw neredeyse hepsini denedim bir türlü yok hepsinin parolası hata değiştirmişler galiba :|
-
gerçekten ihtiyacı olan dediğin için istemiyorum :D
-
enes bunu yazdı:
yaw neredeyse hepsini denedim bir türlü yok hepsinin parolası hata değiştirmişler galiba :|
-----------------------------Yada Çalışsa bile Çok kişi Kullandığından İndirme sırası veremiyor. Öylece takılı kalıyor. :(
-
hoca bıde bana gonderırmısın asot manyaklıgı var bende dewamlı takıp edıyorum
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 40