Yeni Reseller Aldık Ömrümüzü Yedi Ak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    çok saygı değer hocalar, yeni bi reseller aldık windows olmak suretiyle ama amkoduğum resellerımızın DNS adreslerini bilmioz :@ bizden host almak isteyenlere domainlerini hangi dns'lere yönlendirceklerini söleyemioz ak :@ ns1.bizimdomain.com ve ns2.bizimdomain.com şeklinde nası yapacas ak? bi yardım edin yaf

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    reseller panelinizde yokmu settingsleri?

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    şuanda verdiği hostun kendi nslerini kullanabiliriz. settingslerde yok rene hocam, sanırım mail atmamız lazım böle böle bunu istioruz diye daha önce surpass ta öyle yapmıştık.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Reseller panelin yokmu? Büyük ihtimal pleskdir.

IP Havuzu kısmına gir ipi öğren ve domain panelinden yeni NS kaydı oluştur veya var olan NS Kaydının ipini onla değiştir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    panel helm hocam. zaten bunu kullanmayı bilmioz die çıkıo sorunlar ak

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Erkek
    Peki panele girişte hangi URL den giriyorsun, o domaine ping atıp IP leri NS'ye yazarmısın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    panelin IP'sini bilioruz hoca. onu DNS adresi olarak kullanabilir miyiz müşterilerimiz için?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Erkek
    Mesajını yeni gördüm, o IP'yi oluşturduğun NS'ye ver büyük ihtimal olacak..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kucukoScar
    kucukoScar's avatar
    Erkek
    panelin ipsi olmas bunu direk aldıgın yere sorsana aslında fatura bilgilerinde yollamaları lazımdı bunları neyse sen aldıgın yere sor sana bi ns atamıslarmı yoksa onların nslerinimi kullancan ona gore ayarlarsın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hacı paneli kullanabilmek için siz gidipte domain tescillemedinizmi o domain bilgilerine whosi çek bak nsye irtibata geç baqim benlen :D (aha müşteri.)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Hocam bak şimdi ii dinle beni

reseller ı nereden aldıysan

Başlat / Çalıştır / CMD yaz enter la sonra açılan siyah ekrana ping www.resellerialdiginsite.com -t yaz enter a bas karşına o sitenin IP si çıkıcak sonra sen kendi domain paneline gir DNS Oluştur gibisinden bi yer wardır oraya gir oraya IP isteyen yere senin reseller aldığın sitenin ip sini koy Oke de. Sonra NS Oluştur Gibisinden bişey olması lazım domain panelinde ( Tabi bu domaini nerden aldığına bağlı senin domain panelin nasıl bilmiyorum ama ) Sonra sen ns1.senindomainin.com ns2.senindomainin.com gibi Ns oluştur. Host Sattığın Adamlara da Ns1.senindomain.com Ns2.senindomain.com diye ver

Ns1.senindomain.com Ns2.senindomain.com [ Burada senindomainin.com dediğim senin kendi domainin ha karıştırma sakın :D ]

Hadi Kolay Gelsin...

Toplam Hit: 3733 Toplam Mesaj: 13