Yeni Reseller Aldık Ömrümüzü Yedi Ak
-
çok saygı değer hocalar, yeni bi reseller aldık windows olmak suretiyle ama amkoduğum resellerımızın DNS adreslerini bilmioz :@ bizden host almak isteyenlere domainlerini hangi dns'lere yönlendirceklerini söleyemioz ak :@ ns1.bizimdomain.com ve ns2.bizimdomain.com şeklinde nası yapacas ak? bi yardım edin yaf
-
reseller panelinizde yokmu settingsleri?
-
şuanda verdiği hostun kendi nslerini kullanabiliriz. settingslerde yok rene hocam, sanırım mail atmamız lazım böle böle bunu istioruz diye daha önce surpass ta öyle yapmıştık.
-
Reseller panelin yokmu? Büyük ihtimal pleskdir.
IP Havuzu kısmına gir ipi öğren ve domain panelinden yeni NS kaydı oluştur veya var olan NS Kaydının ipini onla değiştir. -
panel helm hocam. zaten bunu kullanmayı bilmioz die çıkıo sorunlar ak
-
Peki panele girişte hangi URL den giriyorsun, o domaine ping atıp IP leri NS'ye yazarmısın.
-
panelin IP'sini bilioruz hoca. onu DNS adresi olarak kullanabilir miyiz müşterilerimiz için?
-
Mesajını yeni gördüm, o IP'yi oluşturduğun NS'ye ver büyük ihtimal olacak..
-
panelin ipsi olmas bunu direk aldıgın yere sorsana aslında fatura bilgilerinde yollamaları lazımdı bunları neyse sen aldıgın yere sor sana bi ns atamıslarmı yoksa onların nslerinimi kullancan ona gore ayarlarsın
-
hacı paneli kullanabilmek için siz gidipte domain tescillemedinizmi o domain bilgilerine whosi çek bak nsye irtibata geç baqim benlen :D (aha müşteri.)
-
Hocam bak şimdi ii dinle beni
reseller ı nereden aldıysan
Başlat / Çalıştır / CMD yaz enter la sonra açılan siyah ekrana ping www.resellerialdiginsite.com -t yaz enter a bas karşına o sitenin IP si çıkıcak sonra sen kendi domain paneline gir DNS Oluştur gibisinden bi yer wardır oraya gir oraya IP isteyen yere senin reseller aldığın sitenin ip sini koy Oke de. Sonra NS Oluştur Gibisinden bişey olması lazım domain panelinde ( Tabi bu domaini nerden aldığına bağlı senin domain panelin nasıl bilmiyorum ama ) Sonra sen ns1.senindomainin.com ns2.senindomainin.com gibi Ns oluştur. Host Sattığın Adamlara da Ns1.senindomain.com Ns2.senindomain.com diye ver
Ns1.senindomain.com Ns2.senindomain.com [ Burada senindomainin.com dediğim senin kendi domainin ha karıştırma sakın :D ]
Hadi Kolay Gelsin...