Yeni Sigorta Ürünümüz Dört Köşe Koruma Sigortası
-
SeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
sigorta dışı kalan haller genelde adamın başına gelen şeylerdir burada bir ton hal sıralanmış kapsam dışı eee geriye ne kaldı ki :)
her zaman derim sigorta şirketleri mikmeyeceği eşşeğe ot vermezler ayık olun...okumadan boşboş konuşma Allah aşkına yorum olsunda ne olursa olsun işte
freudSusHaksizsin bunu yazdısarhoşken kırıp döktüklerimi karşılarmı?
sarhoşken birini döversem hastane masraflarını + bana açılacak davaları vs karşılarmı?
sarhoşken taşkınlık yapıp karakola gidersem avukat şaaparmı bana hemen ?
sarhoşken sakarlıktan değilde mesela kafam güzel gittim bi avm de havuza işedim balıkların birazı öldü bunu karşılarmı ? (başıma geldi amnk :D )
Alkollü uyuşturuculu v.b keyif verici maddelerle kendinde olmadan yaptığın hiç bir hareket benliğin yerinde olmadığı için hiç bir sigorta branşı ve şirketi karşılamaz
kasko, trafik, konut, iş yeri, ferdi kaza aklına gelebilecek bütün sigorta branşlarında genel şartalrda bu vardır.
okuduğum için attım zaten yapılan yorumlar zoruna gidiyorsa hiç konu açmıyacaksın o zaman açtıysanda isteyen istediği fikri söyler ...
çocuk gibi alınmaya gerek yok
Alınmayla alası yok ortwda bilisizlik var ben her müride tek tek açıklarım günde kaç müride telle pm ile destek verdiğimi biliyormusun Bu sigortalar çok önemli sigortalardır bir kaç yoruma bakıp uzak duran müridler yana yakıla beni arıyorlar anlamıyorsan sor anlıyormuş gibi davranma -
konu senin destek verip vermemen vs ile ilgili kelime yapmadım olabilir iş bağlamak için herkes bir ton kelime döker yardımcı oluyorum ayağına konu bu değil ki ben genel sigortacılık adına konuştum tek seni kast etmedim ayrıca senin açtığın konudada teminat dışı hallere baktım söyledim.
-
Alper abi yaşım 19. Benim yaptırmam halinde annem, babam ve ağabeyim bu sigorta kapsamına giriyor mu? Ve toplam 170 TL bir yıl için geçerli değil mi? Çok şükür başımıza birşey gelmedi ama gelmeyecek diye bir husus yok. Musait olduğumda yaptırıp her sene yenilemek gerek eğer bu şekilde ise kullanımı.