folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Sınav Sistemi İle İlgili



Yeni Sınav Sistemi İle İlgili

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Bu o şerefsizlerin son çırpınışları. Ösym alternatif bir formülden bahsediyo bakalım nolcak. Bekleyelim hele.

     


    We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    hoca bırakma aksine asıl.Geçiş falan biraz zor ama 2 yıllık üniversiteler adam değil mi ?

    Bana kalırsa ne olursa olsun oku.Millet iş yok diyor.Bakıyorsun hobisi işletme ile ilgili adam gelmiş para var diye makina mühendisliğini.Olmaz.Benim dayım 6 yaşında saz, 12 yaşında keman çalmaya başladı.Bi ton ünlüyle çalıştı.Hobisini iş olarak yapıyor.Annem 8-9 yaşlarında evde tırtıl besliyormuş şimdi hücrelerle falna çalışıyor.Anadolu üniversitesindeydi tylol hot firmasına geçti.Oda hobisini yapıyor.İkside başarılır.

    Ben küçükken hep arabaları falna sökermişim içine bakarmışım.Hobim elektrik elektronik ile iligli ile sonradan bilgisayara döndü.Şimdi ikisinide içeren bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.Yani hobimi yapacağım.

    Hobini yapıyorsna sıkılmazsın, yenilikler için uğraşırsın.Böyle bir adama da mutlaka iiş vardır.Kendini geliştireceksin, kimsenin görmediği farklı şeyleri görmeye çalışacaksın.4 yıllık, 2 yıllık fark etmez.Tamam fark ederde başta.Ama sen kendini kanıtlarsan fark etmez.

    ADam gibi iş bulursun adam gibi para kazanırsın.Seni kaparlar.İş yokmuş, tabi yattığın yerden 10 milyar +ev+araba kazandıracak iş yok.Bu ülkede adam gibi çalışana, adam olana ve konusunda bilgili olan herkese iş var.

    Burada yoksa bilgisayar mühendislerine avrupada , amerikada iş var.Kendinizi geliştirin.Ben taranbot falan boşuna mı yapıyorum.Üniversitede odtü vs.. nin katıldığı bir robotx yarışmasında bizim yapay zeka ile ilgilenen hocamızın projesi 1. geldi.Onun yanına gittim dediği bu konuda (tarcanbot) bu üniversitede birşeyler bilen adam bulamazsın.Oturup sen araştıracaksın.

    ARaştırıyoru da.Boşuna mı blog, php, linux, c ile uğraşıyorum.Tamam 2001 de başladım fakat bunları biliyorum, ilgim var diye bilgisayar mühendisliğine geldim.Hobimdi geldim.Şimdi amacım bilgisayarın insanları anlamasını sağlamak (tarcanbot ta bunu deniyorum).Bunu başarırsam, yani bu konuda gelişirsem daha iyi arama motoru, daha iyi işletim sistemi, daha iyi programlar yazabilirim.

    E ben bunları boşuna mı yaptım arkadaş ? Öte yandan adama bakıyorum bilgisyaar mühendisliğine gelmiş bana linux nasıl bir program diyor.Kendisinin su ürünleri hakkında bilmediği birşey yok.Ama para var diye gemiş mühendisliğie.İyi bok yemiş.Burdan iş çıkmaz ona, sınavlar düşük, ilgi yok, dersi dinlemiyor.bu adam su ürünlerine gitseydi daha iyi olurdu.

    Neyse kaptırdım uzattım yine.Kısacası durum bu.Hobine yönlendiysen, kendini okuduğun alanda geliştriirsen (Sadece üni ile yeterli kalmazsan) problem çıkmaz.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2007
    Erkek

    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bu o şerefsizlerin son çırpınışları. Ösym alternatif bir formülden bahsediyo bakalım nolcak. Bekleyelim hele.

     


    -----------------------------

    abi adamda okuma hevesi bırakmıyolarki. bunlar sürekli meslek liselililerle imamhatiplilerle ugrasıyorlar.. o yeni formül dediğinizde b.ktan bişey olacak aha görürsünüz.. bizim zaten sadece bir tane dezavantajımız var katsayı. ya kaldırılacak ya kaldırılacak yoksa sitti sene biz 4 senelige gidemicez

Toplam Hit: 1690 Toplam Mesaj: 14