Yeni Sitemi Tamamladım. Yorumlarınızı Bekliyorum
-
Sevgili arkadaşım
Sözüme başlamadan önce cankırcadan aldığım host ve domain hakkındaki olumlu görüşlerimi belirtmek isterim. Diyorum ki, iyi ki de bu hizmeti cankırcadan aldım. Dürüstlülüğü, anlayışlı olmasının yanında da çok kaliteli bir insan. Kendisine teşekkür ediyorum.
Sonunda www.ahmetfaydali.com kendi kişisel sitemi açtım.
Sitemin içeriği hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Görüşlerinizin benim için ne kadar değerli olduğunu unutmayınız. Ayrıca, siteme daha neler ekleyebilirim; hangi içerikler ekleyebilirim hangi eklentiler ekleyebilirim neler önerirsiniz onları da bilmek istiyorum.
Ayrıca, wordpress temaları içinde bana en yatkın olan tema şu anda kullandığım bu temadır. Diğerlerine pek ısınamadım. İndirdiğim sitede demosu TÜRKÇE olmasına rağmen benim sitemde tamamen ingilizce. (Read More, Older Entries, Add Comment, Home) gibi beni rahatsız edici butonlar var. Bu tasarımı nasıl Türkçeleştirebilirim. Lütfen bu ayrıntı da benim için çok önemli. 43.000'lik facebook grubumdaki herkes bu siteye akın edecek. Türkçe'nin önemini savunan biri olarak benim için bu büyük eksiklik.
Siteyi yapmamda emeği geçen ve emeği geçmekte olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
www.ahmetfaydali.com
-
Türkçeleştirme için büyük destek sağlayabilirim. Vbulletin, wordpress sisteminde, temalarında beni çok rahatsız eden ingilizce kelimeleri bıkmadan Türkçe'ye çevirmişliğim var. Akşam buralarda olurum görüşürüz.
Ayrıca: Tema çok iyi, bir de seo gerekli..
-
Ya herkes bu kategoriler kısmını sağa koyuyor. Türkiyede bir tek ben heralde sola koyuyorum. Ama tema güzel olmuş. Eğer facebook grubun aktif ise veya twitter kullanıyorsan aktif bir şekilde wibiya yı araştırabilirsin. Bir de seo açısında ?p=140 şeklindeki linkleri siteadi/konunun_adi şekline çevirince etkili olduğunu söylüyorlar. Ben yaptım, önceden siteme hiç yorum gelmezken şimdi bir tane yorum var :D
-
bencede tamamen türkçeleştir hocam
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Türkçeleştirme için büyük destek sağlayabilirim. Vbulletin, wordpress sisteminde, temalarında beni çok rahatsız eden ingilizce kelimeleri bıkmadan Türkçe'ye çevirmişliğim var. Akşam buralarda olurum görüşürüz.
Ayrıca: Tema çok iyi, bir de seo gerekli..
-----------------------------Allah razı olsun hocam, desteğini bekleyeceğim teşekkürler.
Kankam Redsea seo yükleyeceğini söyledi benim ne olduğundan haberim yoktu @diamonque açıklamış sağolsun :)
-
gokcan bunu yazdı:
bencede tamamen türkçeleştir hocam
-----------------------------Katılıyorum hocam
-
otomatik resim boyutlandirma, amator haber sitelerininki gibi olmus, oralara o boyutlarda farkli resimler koyarsan daha s($)ik durur. genel olarak guzel
-
Paragrafi arkadasımız birçok zorluklar içerisinde sitesini açtı arkadaslar yardım edelim. kendisinin facebookta Türk Kltürü konulu 40.000 uyesi bulunan safyası var. Ben elimden geldiğince yardımcı olacağım... Türkçeleştirme konusunda yardım bekliyoruz
-
7-19 bunu yazdı:
otomatik resim boyutlandirma, amator haber sitelerininki gibi olmus, oralara o boyutlarda farkli resimler koyarsan daha s($)ik durur. genel olarak guzel
-----------------------------Hocam wordpress'i daha yeni yeni keşfediyorum. Şu an benim için en makbulü böyle. O yüzden otomatik resim boyutlandırmayı kullanıyorum.
-
Hoca bi tek renkleri hoşuıma gitmedi gerisi güzel. Renkleri daha güzelleştirebilirsen hoş olur..
-
ulan bende diyorum bu ahmet faydalı kim feyste eklemiş :F