Yeni Sosyal Ağ İçin İsim Ariyoruzz
-
Müridler bir sosyal ağ sitesi üzerinde çalışıyoruz alt yapısı tamam,ufak tefek detaylar kaldı birde yeni ve orjinal bir isim arıyoruz.Benzetme çakma isimler istmiyoruz Bir beyin fırtınası yapsak neler çıkıyor bakalım
-
İsim aklima gelmiyor fakat bir soru sormak istiyorum, piyasadaki sosyal aglardan ne farkin olucak?
-
bence biraz kendi sitenizin özelliğinden ve farklılıklarından söz edin ona göre isim bulalım
-
konseptin diğerlerinden farkı ne ?
-
starface.com
-
evet hacı farklılığı ne olcak?
-
bence iyi maddi kaynagin yoksa girme. reklama cok para harcarsan belki tutabilir
-
Hocam daha önce kaçdefa konuşuldu ben sana özet olarak denilecek birkaç şeyi söyleyim. *Facebook yetmiyor mu? *Neden yeni bir sosyal ağı? *Google+ bile tutmadı seninki nasıl tutsun *O sosyal ağında bir arkadaşımı bulursam facebook profilimi veririm facebookta kaynatırız. Gibi gibi heves kaçırıcı pek çok cümleyle karşılaşman olası :) İsim önerisi olarak da türkçe bir isim olsun. Genç kelimesinin türevleri hoş olurdu.
-
üyenin biri yorum yaptiginda digerleride yorum yapabilecek ortak fikirde olanlar bir araya gelecek fotograf video paylasimi favorilere ekleme arkadaslik olcak, yapilan yorumlara filtre getirilecek tabiki suyu cikmasin diye Maddiyat sorun degil tepkiye gore yatirim yapicaz
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam daha önce kaçdefa konuşuldu ben sana özet olarak denilecek birkaç şeyi söyleyim. *Facebook yetmiyor mu? *Neden yeni bir sosyal ağı? *Google+ bile tutmadı seninki nasıl tutsun *O sosyal ağında bir arkadaşımı bulursam facebook profilimi veririm facebookta kaynatırız. Gibi gibi heves kaçırıcı pek çok cümleyle karşılaşman olası :) İsim önerisi olarak da türkçe bir isim olsun. Genç kelimesinin türevleri hoş olurdu.
-----------------------------
Sagol hocam da denicez bakalim olmazsada yapacak pek birsey yok ama digerlerinden farkli olacak suan kafamizda olanlar tam anlatamiyorum,zaten kisa vadede büyok beklentilerimiz yok ayrica face link engeli koyariz zor isler degil -
Toplam Hit: 5411 Toplam Mesaj: 46