folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Sosyal Ağ İçin İsim Ariyoruzz

Yeni Sosyal Ağ İçin İsim Ariyoruzz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek
    Müridler bir sosyal ağ sitesi üzerinde çalışıyoruz alt yapısı tamam,ufak tefek detaylar kaldı birde yeni ve orjinal bir isim arıyoruz.Benzetme çakma isimler istmiyoruz Bir beyin fırtınası yapsak neler çıkıyor bakalım

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    İsim aklima gelmiyor fakat bir soru sormak istiyorum, piyasadaki sosyal aglardan ne farkin olucak?

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

bence biraz kendi sitenizin özelliğinden ve farklılıklarından söz edin ona göre isim bulalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

konseptin diğerlerinden farkı ne ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

starface.com

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

evet hacı farklılığı ne olcak?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bence iyi maddi kaynagin yoksa girme. reklama cok para harcarsan belki tutabilir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Hocam daha önce kaçdefa konuşuldu ben sana özet olarak denilecek birkaç şeyi söyleyim. *Facebook yetmiyor mu? *Neden yeni bir sosyal ağı? *Google+ bile tutmadı seninki nasıl tutsun *O sosyal ağında bir arkadaşımı bulursam facebook profilimi veririm facebookta kaynatırız. Gibi gibi heves kaçırıcı pek çok cümleyle karşılaşman olası :) İsim önerisi olarak da türkçe bir isim olsun. Genç kelimesinin türevleri hoş olurdu.

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek
    üyenin biri yorum yaptiginda digerleride yorum yapabilecek ortak fikirde olanlar bir araya gelecek fotograf video paylasimi favorilere ekleme arkadaslik olcak, yapilan yorumlara filtre getirilecek tabiki suyu cikmasin diye Maddiyat sorun degil tepkiye gore yatirim yapicaz

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam daha önce kaçdefa konuşuldu ben sana özet olarak denilecek birkaç şeyi söyleyim. *Facebook yetmiyor mu? *Neden yeni bir sosyal ağı? *Google+ bile tutmadı seninki nasıl tutsun *O sosyal ağında bir arkadaşımı bulursam facebook profilimi veririm facebookta kaynatırız. Gibi gibi heves kaçırıcı pek çok cümleyle karşılaşman olası :) İsim önerisi olarak da türkçe bir isim olsun. Genç kelimesinin türevleri hoş olurdu.
    -----------------------------
    Sagol hocam da denicez bakalim olmazsada yapacak pek birsey yok ama digerlerinden farkli olacak suan kafamizda olanlar tam anlatamiyorum,zaten kisa vadede büyok beklentilerimiz yok ayrica face link engeli koyariz zor isler degil

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

www.worldhit.com
    www.
    lafburada.com

www.panpiş.com 

üretilebilir :)

Toplam Hit: 5411 Toplam Mesaj: 46