Yeni Tahribat.Com V10
-
Uzunca bir geliştirme sürecinden ve testerlarımızın arz ettiği bilcümle hususatı nâzarı dikkat ve münakaşadan geçirdikten sonra sonra nihayet #tahribatv10 yayın hayatına girmiştir.
Çok sayıda yeniliklerimizin en önemlilerini changelog bölümünden inkişaf edebilirsiniz. Tabi yenilikler bunlarla sınırlı kalmayacak. Yeni script stable hale geldikten sonra çok daha büyük yeniliklerle devam etmeyi düşünüyoruz.
İlk tepkiler
Şu ana kadar aldığım tepkiler küçük eksikler dışında olumlu yönde. Tabi yinede yeni siteyi/tasarımı beğenmeyip eskisini daha çok beğenen birkaç arıza çıkacaktır. Öncelikle onlar atlamadan cevap vereyim. TBTv10 keyfi değil zorunlu bir güncellemedir. Eski sitemiz 15 yıllıktır. Microsoftun 10 sene önce desteğini kestiği ASP altyapısı üstüne kurulmuştur. Özellikle google'ın mobil olmayan sitelere üvey evlat muamelesi yaptığı son güncellemeden sonra tüm teknolojilerimizde sağlam bir güncelleme şart olmuştur. Yeni sitemiz mobil testinde google'ın anasayfasından daha yüksek puan alacak şekilde tasarlanmıştır.
Umarım yeni siteyi beğenirsiniz. Beğenmeyenlere de zorla sevdirecek şekilde zaten mümkün oldukça sağlam özelliklerle donatacağız.
Ayrıca Gecenin 3ü sabahın 5i demeden destek veren teknoloji danışmanlarımız nessaj 'a ve unquale'e de yeni web teknolojilerine geçişimizi kolaylaştırdıkları için teşekkür ediyoruz.
Tasarım
Tasarım konusunda kötü bir şöhretim var. Bu sebepten tasarıma ağırlık vermek yerine layouta önem verdim. Üzerinden geçicem merak etmeyin. Tema paketini yayınladığımda zaten daha güzel tasarımlar çıkaracak arkadaşlar olacaktır en kötü ihtimal onlardan birini default yaparız =)
-
Güzel :)
-
Hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun ?
Profilde ki en güzel özellik uyuz oluyorum butonu bolca şeyhin profilde kullanınız :D
0x656e tarafından 05/Haz/15 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
çok güzel olmuş çok da iyi güzel olmuş
-
güzel olmuş eline sağlık şeyh :) inceleyelim bakalım yeni siteyi
-
yıllarca bekledik yılalrca yeni sürüm dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi ...
güzel özellikleri var mürid seçmeleri sınavı uyuz oluyorum butonu vb. gibi bi çok değişiklik var..
KaptaN tarafından 05/Haz/15 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyaz kısımlar gözü rahatsız ediyor.
-
-
hayirli ugurlu olsun
tasarima katkimiz olsun nacizane logo calismam :D
-
Helal olsun be! Vatana millete hayırlı olsun