Yeni Tasarım, Yeni Portal, Yorumlarınız, Görüşleriniz.
-
güzel sade hoş olmuş içerik de güzel olursa götürürsün bu işi keşke bende yazabilsem . bu arada reklamına tık attım :D
-
bende tasarım düzgün :| ff3 var bendede
şu an site açılıyor bende :/
o aslında divlere değer verirken oluyordu niye hala oluyor anlamıyorum divlere boy değeri verince altla üst sewişiyo ama vermeyince düzgün görünüyordu sizde niye öle oldu bilmiyorum :|
ff3 + i.e 6 da sorunsuz görünüyore :-/
@baron: eywallah :C
edit aq : sorun anlaşıldı hala divlere boyut değeri verilmiş durumda düzeltiyorum mq ok saolun :D
-
Tamam açıldı ama ben bunu dün gördüydüm,pu a.q ben de heyecan yaptım ne çabuk tekrardan değiştirdi diye :D Valla buraya girdim mi içim ferahlıyor,açıl açıl açılıyorum :) Hayırlı olsun diyelim o zaman tekrardan,girmişken bi de login olalım
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------Tamam açıldı ama ben bunu dün gördüydüm,pu a.q ben de heyecan yaptım ne çabuk tekrardan değiştirdi diye :D Valla buraya girdim mi içim ferahlıyor,açıl açıl açılıyorum :) Hayırlı olsun diyelim o zaman tekrardan,girmişken bi de login olalım
-----------------------------
eyvallah hocam :)
@SyspioniC
hocam sendeki firefox ile bi daha baksana düzelmişmi. r10 da da var tasarım bozuk diyen. ama benim baktığım pc lerde sorun gözükmüyor :-/
-
woow güzel olmuş bro :D resim galerisini biraz düzenlersen iyi olar :) ajaxlı yada js li bişeler feln yap :C
-
@FOXXLY
dedim ya hoca bozuklugun sebebini !?
Adblock reklamı engelliyince alttakıyazı bloğu,
© 2006-2008 TheTurkler.com | Bulletin Board Software by Foxxly | System by Foxxly Portal v4.5 Alpha1
"İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır". H.Ş.
.
.
biraz daha yukarı cıkıp aktif konularla çiftleşiyor.
-
Site gayet güzel olmuş... Ellerine sağlık. 2 Yazıyı r10 dan çarpmışsın ama olsun :)
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Site gayet güzel olmuş... Ellerine sağlık. 2 Yazıyı r10 dan çarpmışsın ama olsun :)
-----------------------------
çaktırma :C
-
güzel olmuş la güzel!!
Ama makaleler kısmında bi kategori çok hoş durur
edit:
mq bu portallarda nie böyle opera, firefox ve ie de hata oluyor hepsinde aynı çıkması lazım değil mi?
Bende portal yaptım portalda borderclolor verdim operada gözükmüyor siyah gözüküyor nasıl iş la bu ??
Htm kodu yanı kod her eyrde aynı geçerli!!Sie olmaz böyle bişey