Yeni Taze Ve Sıcak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Perfect bunu yazdı:
    -----------------------------
    davs mı hangi ozürlü hadi ahcklesene onu    asp mi siteler baksana lamecim  yada ac davs at bakalım ata bılcenmı  :D
    iskolar ölmez vatan bölünmez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Perfect bunu yazdı:
    davs mı hangi ozürlü hadi ahcklesene onu    asp mi siteler baksana lamecim  yada ac davs at bakalım ata bılcenmı  :D
    özürlü olabilirm doğrudur özürlüyüm ühühühühühü sende wwww.askdkas.com a index atamayacak kadar malsın agaaaaaaaaa

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perfect
    Perfect's avatar
    Erkek
    Kelv1n  Dostum sen salakmısın davs ac hackle diyom ben sana ana index attım demiyom kı Anlatanakadar Ese Eğtırdim Daha İ :D

HaCKeD By JaCKaL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Perfect bunu yazdı:
    Kelv1n  Dostum sen salakmısın davs ac hackle diyom ben sana ana index attım demiyom kı Anlatanakadar Ese Eğtırdim Daha İ :D
    davs kasıcak kadar ezik değil kasmamda fakt davsla bu şekilde index atıldıgını biliyordum ha davsla böyle atmışsın hada açıktan aynı şekilde index atmışsın ee ne oldu o tatminsiz egonu tatmin edebildinmi yooo adamlara bi numaran olmadı bana gelip heykırlık taslama belki anlamaya bilirim fakat senin kadarda lamerleşmedik.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perfect
    Perfect's avatar
    Erkek
    http://www.emortgagereports.com//files/gh.php  Alın Benim  Arkadaslarım Buyrun Size Davs Daha Ne Diyeyim ya bu kadarda olmazkı siz birde tahribatta takılıyonuz ben olsam almam sizi buraya vallaha boş muhabet sırf

HaCKeD By JaCKaL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

bi davs duyulmuş almış başını gitmiş : ). belki adam RFI/LFI yaptı yazma izni olduğu yerlere çaktı.Her sakallı dedeniz değil .Bi konuda da kavga çıkmasın.Kilit.

Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 17