Yeni Taze Ve Sıcak
-
Perfect bunu yazdı:
-----------------------------
davs mı hangi ozürlü hadi ahcklesene onu asp mi siteler baksana lamecim yada ac davs at bakalım ata bılcenmı :D
iskolar ölmez vatan bölünmez... -
Perfect bunu yazdı:
davs mı hangi ozürlü hadi ahcklesene onu asp mi siteler baksana lamecim yada ac davs at bakalım ata bılcenmı :D
özürlü olabilirm doğrudur özürlüyüm ühühühühühü sende wwww.askdkas.com a index atamayacak kadar malsın agaaaaaaaaa -
Kelv1n Dostum sen salakmısın davs ac hackle diyom ben sana ana index attım demiyom kı Anlatanakadar Ese Eğtırdim Daha İ :D
-
Perfect bunu yazdı:
Kelv1n Dostum sen salakmısın davs ac hackle diyom ben sana ana index attım demiyom kı Anlatanakadar Ese Eğtırdim Daha İ :D
davs kasıcak kadar ezik değil kasmamda fakt davsla bu şekilde index atıldıgını biliyordum ha davsla böyle atmışsın hada açıktan aynı şekilde index atmışsın ee ne oldu o tatminsiz egonu tatmin edebildinmi yooo adamlara bi numaran olmadı bana gelip heykırlık taslama belki anlamaya bilirim fakat senin kadarda lamerleşmedik. -
http://www.emortgagereports.com//files/gh.php Alın Benim Arkadaslarım Buyrun Size Davs Daha Ne Diyeyim ya bu kadarda olmazkı siz birde tahribatta takılıyonuz ben olsam almam sizi buraya vallaha boş muhabet sırf
-
bi davs duyulmuş almış başını gitmiş : ). belki adam RFI/LFI yaptı yazma izni olduğu yerlere çaktı.Her sakallı dedeniz değil .Bi konuda da kavga çıkmasın.Kilit.
Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 17