Yeni Telefon Aldım Bakarsanız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

Prometheus bunu yazdı:

turkcell temasıyla derdin ne ki?

dursun köşede işte

6300 da işi iyice abartmışlar. teli her açtığında zil sesi-tema-ayarlar fian turkcel oluyor.

benim cihazda sadece açılış kapanısta var turkcelle baglan hayata falan , bir de içinde turkcell teması yüklü istersen kullanıyorsun. benim için sorun değil gibi ama senin durum biraz farklı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

evet dedikleriniz benim içnde gecerli en iyisi bir data kablosu ilke yazılımını bulup saglam bir sekilde formatlamak

_AnarChisT_Tr_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

beyler almış oldugum telefonu geri verdim sarjı az gidiyordu oyle bişeyler işte neyse şimdi bi tane nokia 1110i aldım ancak 2.el oldugundan telefoncuda bilmiyormus guvenlik kodunu bunu nasl ogrenebilirm   http://nfader.z-host.ru/soyle bir site ile karsılaştım ama ne kadar guvenli olabilir bilmiyorum o yuzden bilen varsa başka bir yontem yada site hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim

_AnarChisT_Tr_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

beyler almış oldugum telefonu geri verdim sarjı az gidiyordu oyle bişeyler işte neyse şimdi bi tane nokia 1110i aldım ancak 2.el oldugundan telefoncuda bilmiyormus guvenlik kodunu bunu nasl ogrenebilirm   http://nfader.z-host.ru/soyle bir site ile karsılaştım ama ne kadar guvenli olabilir bilmiyorum o yuzden bilen varsa başka bir yontem yada site hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim

_AnarChisT_Tr_
Toplam Hit: 1794 Toplam Mesaj: 15