Yeni Telf Alcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    Mesaj misery tarafindan 22 Haziran 2007 (Cuma) tarihinde yazildi.
    arkdaşım bu konuyu açtığın çok ii oldu bende telf alacağım ama karar veremedim ne alacağıma artık bende burdan takip ederim arkadaşların yorumlarını.bu arada ben samsungD900i almayı düşünüyodum ama vazgeçtim banada önerebileceğiniz kullanışlı bi telf varmı arkadaşlar???????? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

e 900 almada ne alırsan al dokunmatıgıne aldandım elımde patladı ozellık namına hıc bısııı yok cok sıkıcı bı telefon camerası harıcınde guzel foto cekıyo ama gerısı yaramaz

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    arkdaşım bu konuyu açtığın çok ii oldu bende telf alacağım ama karar veremedim ne alacağıma artık bende burdan takip ederim arkadaşların yorumlarını.bu arada ben samsungD900i almayı düşünüyodum ama vazgeçtim banada önerebileceğiniz kullanışlı bi telf varmı arkadaşlar???????? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya Aklıma takıldı D900i bende düşünüyorum sen neden vazgeçtin ? Herşey var ?? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya Aklıma takıldı D900i bende düşünüyorum sen neden vazgeçtin ? Herşey var ?? 

-----------------------------

la d900 ü kardesime aldık

kendime dün w810i aldım

2 telefonda süper ama

se rulz :)

W serisi harika

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    philips in xenium diye bi serisi var 100 ytl falan 40 gün şarjı gidiyo :) klasik renkli ekran kamerası yok ben aldım ikinci telefon olarak tavsiye ederim

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    BENCEDE SONYERİCSON K750İ DEN VAZGEÇMEYİN BENDE NOKİA N SERİSİ ALACAKTIM AMA KABA OLUYOLAR BÜTÜN ÖZELLİKLER BU TELEFONDA VAR HEMDE DAHA KİBAR

...OrdeR...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

üzerine 400 ytl daha koy.

samsung d900 al :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

arkadslar doru sölemiş bencede k750 den sasma bu fiyata ses ve görüntü kalitesi olarak rakipsiz zaten 2 mp lik kameralı cep tellerinin en iyisi ahanda sana taze cekilmiş bi resim

bu makro ile cekilmiş olup baska tellerde olmayan yakından cekme kalitesi vardır

http://img183.imageshack.us/img183/2196/dsc00954oi6.jpg

buda normal cekim ile yapılmıstır

http://img183.imageshack.us/img183/4891/dsc00956mq9.jpg

not : istediin fiattan sadece 130 lira falan daha fazla

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 4802 Toplam Mesaj: 18