Yeni Türk Yapımı Sosyal Paylaşım Sitesi
-
by_Tet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
bu site için demiyorum ama
siz başaramayacağınızı düşündüğünüz için başaramayacaksınız
Bence sen de özgün olmadığın için. Yani neden sosyal ağ? Neden facebooku yıkmak? Onların böyle amacı yoktu bu yüzden tepedeler.
Bizim amacımız ise başarılı olmak en tepeye yerleşmek..
ben birşeyi yıkma derdinde değilim. facebook sevmiyorum o kısım ayrı
ben genel bir yorum yaptım.
herkes ağız birliği yapmış yapamayız.
ben zaten aynısını yapın geçin onları demiyorum. zaten öyle birşeyi istemem biri yetiyor 2 facebook hiç istemem
facebook gibi dünyada kullanılacak bir ste yapın yapacaksanız dedim.
-
futurist bunu yazdıby_Tet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Bence sen de özgün olmadığın için. Yani neden sosyal ağ? Neden facebooku yıkmak? Onların böyle amacı yoktu bu yüzden tepedeler.
ben zaten aynısını yapın geçin onları demiyorum. zaten öyle birşeyi istemem biri yetiyor 2 facebook hiç istemem
Hem katılıyorum hem katılmıyorum.
Bu tip siteleri açanların büyük çoğunluğu(proje diyemiyorum bile); "olm facebook gibi birşey açalım lan" kafasıyla açıyor. Biraz reklamını yapabilenler ufak bir ivmeyle yükselip sonra düşüyorlar.
Başaramayacaklarını mı düşünüyorlar? Hayır. Öyle olsa açmazlar bile.Katıldığım kısım farklı birşey yapma kısmı. Dünyada hiç yapılmamış bir internet projesini türkler yaptı da "yapamazsın" mı dedik. Keşke birileri yapsa birşeyler de tutsa.
Sürekli bu tip fikir ürettiğimiz bir topluluğumuz var. Orada çıkan fikirlerden bir tanesinin eşi benzeri yok dünyada. Proje dosyası, maliyetler, reklam stratejileri, çıkış planları vb. herşeyi hazır. Sırf daha çok erken diye kuluçkada tutuyoruz.
Ayrıca önceki bir sözümü tekrar söylüyorum: "Facebook'a türk rakip sloganıyla çıkıyorsanız gerçekten rakip olamamışsınız demektir."
-
bu ne ya daha iyileri zamanında yapılmışken neden böyle şeylerin reklamını yapıyorsunuz
biz türklerden daha doğrusu tahribattan xmlhttprequest ajax kullanılarak kodlanmış siteler gördük
şimdiye aktif olsa türkiyenin bir vkontakte, facebook olacak düzeydeydi hatta dünya sıralamasında olurdu -
Yorumları okudum. Bazı arkadaşlarlar facebook, youtube, google gibi siteler yıkılamaz, geçilemez daha iyisi yapılamaz gibi ifadeler kullanmış.
Unutmayın ki bir zamanlar myspace, yahoo, hotmail gibi ilkler ve güçlüler için yıkılamaz denilmişti. Derken birgün facebook, youtube, google çıktı. Herşey değişti. Yarın ne olacağını bilemezsiniz.
Haa bunlar şuan çok güçlü, kolay geçilebilecek oluşumlar değil. Ama imkansız da değil.
-
futurist bunu yazdıby_Tet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Sen yap.
-
-
üye girişi yapıp bakarsanız göreceksiniz ki twitter clone scripti
-
Daha bir durun bakalım ne siteler, ne ağlar, ne motorlar gelecek. Bundan önce de Yahoo domine eder, kimse alt edemez deniliyordu. Google'a yabancı alternatif olmaz dendi Yandex çıktı vs. Ben tamamen Türk konseptli bir ağın gelişmesini istiyorum. Ama bizimkiler şu ana kadar kopyalamak ya da esinlenmek dışında pek bir şey yapmadılar.
-
by_Tet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
son 5-10 yıldır internet dünyasına gözünü açanlar nekadarda belli oluyor, face de twitte özgün değillerdir birilerine alternatif olarak çıkıp onları yıkmışlardır ama tabi insan doğmadan face twit profili annesi babası tarafından açılmış olunca bunu nerden bilsinki hak veriyorum.