Yeni Usb Kablosuz Adaptör Alıcam Öneriniz Lazım Ey Müridler
-
çok teşekkür ederim yarın mağazaları gezicem bulursam tp-link alıcam sanırım :) bağlantı kopmasına sonn!!
-
ben tplinkin hiç bir ürününü tavsiye etmiyorum. deneme imkanın varsa öyle al
-
microkabus bunu yazdıAsker bunu yazdımicrokabus bunu yazdı
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende adaptör almayı düşünüyorum merkezi bir yerde oturuyorum cep telefonu wifi si ile 100m alanda yürüyerek 50 den fazla wifi noktası yakaladım :) net 1 km alanın tamamını çekebilecek bi adaptör bilen varsa yazarsa sevinirim para sorun değil ama net 1 km çeksin .
Not: anten tarzı olursa 360 derece çeksin çatıya koyabilirim. şimdiden teşekkürler.
3 km ceken var ama yanımda degil istersen 10 gün sonra yollayabilirim 50TL
kardeşim ürünün modelini ve adını yazarmısın bide nerdeyse ürünlerin hepsinde 33 km ibaresi var ne kadar gerçekci sen denedin mi ?
1,5 km mesafedeki marketi full cekiyor hocam comfast cf-1200g
-
arkadaşlar Tp-Link 7200nd aldım 50 tl. abartmıyorum sokağın yarısını çekiyor, muazzam bir cihaz zaten benim modeme full çekim gücü 0 kopma. @hallederi_55 adamsın eyw...
-
hallederi_55 bunu yazdımicrokabus bunu yazdı
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende adaptör almayı düşünüyorum merkezi bir yerde oturuyorum cep telefonu wifi si ile 100m alanda yürüyerek 50 den fazla wifi noktası yakaladım :) net 1 km alanın tamamını çekebilecek bi adaptör bilen varsa yazarsa sevinirim para sorun değil ama net 1 km çeksin .
Not: anten tarzı olursa 360 derece çeksin çatıya koyabilirim. şimdiden teşekkürler.
Para sıkıntı değil derken çünkü 1.5 milyarada wireless anten satıyolar?500lira civarı çıkar mı?
hocam o zaman şöyle soyleyeyim kopma yapmayacak 1 km net çekecek ürüne helalinden 300 tl ye kadar veririm tabi daha aşağı olursa daha güzel olur .