Yeni Ve İlk Andorid Uygulamamız
-
h0rtl4kk bunu yazdıPanxeR bunu yazdıMycity bunu yazdıh0rtl4kk bunu yazdıMycity bunu yazdı
Müridler ortak çalıştığım bir arkadaş ile ilk andorid uygulamamızı geliştirdik bunun 300 adet indirilmesi gerekiyor yardımlarınızı rica ediyorum.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cp.flashlight&hl=trBide elinde kullanılmayan Adwords Kuponu olan varsa rica ediyorum
Hangi reklam şirketi bu hocam ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.
Valla hocam onu bende bilmiyorum yazılmcı arkadaş ilgileniyo o işlerle bana dediği 300 adet indirilmesi gerekiyor
adwrods ? google ? ilk defa duyuyon :D
adsense işte. aynısı.
Genelde startapp ve admob kullanıyorum. Bu tarz bir şey ilk defa duyunca şaşırdım :D
hocam online reklamcılıgı çıkartan google zati :D
MYCİTY DE uygulama yazdıysa ben öleyim : )
PanxeR tarafından 15/Oca/15 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdıh0rtl4kk bunu yazdıPanxeR bunu yazdıMycity bunu yazdıh0rtl4kk bunu yazdıMycity bunu yazdı
Müridler ortak çalıştığım bir arkadaş ile ilk andorid uygulamamızı geliştirdik bunun 300 adet indirilmesi gerekiyor yardımlarınızı rica ediyorum.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cp.flashlight&hl=trBide elinde kullanılmayan Adwords Kuponu olan varsa rica ediyorum
Hangi reklam şirketi bu hocam ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.
Valla hocam onu bende bilmiyorum yazılmcı arkadaş ilgileniyo o işlerle bana dediği 300 adet indirilmesi gerekiyor
adwrods ? google ? ilk defa duyuyon :D
adsense işte. aynısı.
Genelde startapp ve admob kullanıyorum. Bu tarz bir şey ilk defa duyunca şaşırdım :D
hocam online reklamcılıgı çıkartan google zati :D
MYCİTY DE uygulama yazdıysa ben öleyim : )
Ben yazmadım hocam ben sadece üretiyorum ortağa yaz diyorum yazıyor :) Bende beyin olarak yazıyorum :P fikirlerimi söylüyorum o hayata geçiriyor yaptığımız bu
-
HoLyCat bunu yazdı
Zilyontane el feneri programı varken neden bunu indireyim?
Edit ;
flashi acabilmek icin kamera izni mecburi sanirim.
digeride tamamen ibneligine olabilir, yada olmayabilir. -
feneri yakmak için kamöeraya erişmesi lazım wifi ise reklam ile alakalı olabilir
-
Yukledim hacu :-)
-
Buna telefonu sallayınca flaşı açma-kapatma özelliği ekleyin. Turkcell T50'nin kendi uygulamasında var işe yarıyor bazen. Başka uygulamalarda bulamadım o özelliği.
-
Tamamdır indirdim say.Bu arada hayırlı olsun.
-
wireless baglantisi reklam cekmek icin, kamera da flashi acmak icin olsa gerek.
-
anarsistherif bunu yazdı
wireless baglantisi reklam cekmek icin, kamera da flashi acmak icin olsa gerek.
2. si doğru hocam wifi ise programı telefon wifi'ye bağlandığında otomatik güncelleme yapması için
Uygulamayı indiren müridlerimize Teşekkür ederim
Mycity tarafından 15/Oca/15 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Usta bu üsttekinin sürekli doğru yeri gösterdiğine eminmisin?