Yeni Video Sitesi Açtım Hedef Büyük (Tavsiyeleriniz?)
-
adama bunu yazdı:
-----------------------------
hocam video sitesinde üyeler Yeri ne Öyle onun yerıne Facebooktakı chat uygulamasını eklersen daha Şık durabılır
reklamları abartma yeter hayrını gör
-----------------------------chat olayı kafama yattı bak eyw. sağolasın :)
-
gercek anlamda buyumek icin, kendi sunucularinda olmasi lazim videolarin :)
-
hocam 2-3 türkçe popüler diziyi koy.baya hit artar
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------+ chat uygulaması hiç hoş olmaz.
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------site sağlam bir mebla göndermeden (1-2 yıl) videoları kendi sunucuma atamam,
-
üye olmak zor :( üyelik onayı da maile ingilizce geliyor
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL!********************************Click the following link to get your account verified:*****Again, please do not reply to this email. You must activate your account using the provided link!*****-The Milli Video | Dizi Film izle Milli Tube Team!-siteden geldiğini hissettirmesi lazım bunu da düzelt hoca.bir de aktifleştirmeyi zorunlu kılmazsan daha iyi olur.facebook connect ekle.+birde yapabilirsen video çekme programı yap sitene direk bağlansın xfire gibi bunun getirisi tahmin edemeyeceğin kadar büyük olur. -
SUPERBICO bunu yazdı:
üye olmak zor :( üyelik onayı da maile ingilizce geliyor
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL!********************************Click the following link to get your account verified:*****Again, please do not reply to this email. You must activate your account using the provided link!*****-The Milli Video | Dizi Film izle Milli Tube Team!-siteden geldiğini hissettirmesi lazım bunu da düzelt hoca.bir de aktifleştirmeyi zorunlu kılmazsan daha iyi olur.facebook connect ekle.+birde yapabilirsen video çekme programı yap sitene direk bağlansın xfire gibi bunun getirisi tahmin edemeyeceğin kadar büyük olur.
-----------------------------video çekme programını anlamadım hoca?
google vide ve dailymotion dan linkden video çekebiliyorum, bunu mu kastedmiştin?
-
millivideo deyince erotik çağrışım yapıyo
bkz: milli olma videoları gibi :) -
Hoca, videoları kendi sunucuna almazsan çok fazla talep olmaz. Benim de şarkı sitem var ama başka yerlerden çekiyorum şarkıları.
-
ilnatsob
Şimdi hocam xfire örnek vereyim.xfireın bir programı var bilgisayarına kuruyorsun,ve oyunlarla uyumlu olarak içinde chat share felan bir sürü şey var programı kullanmak için login olman gerekiyor.Videolar önce avi formatında çekiliyor 500-600 mb küsür sen upload diyorsun ve sana hangi oyun adı ne olsun etiket ekle diyor +18 mi diye soruyor sen doldurduktan sonra gönder deyince başlıyor aviyi mp4 formatına çevirmeye böylelikle video yaklaşık 5mb civarı oluyor ama kaliteden çok az oranda kaybediyor .Sonra paylaştığın videoya yorum atarlar paylaşırlar çok komplike bi program yani çek paylaş :))tam anlamadıysan kur dene