Yeni Windows Server‘In Adı Belli Oldu
-
çok yaratıcı bir isim bulucaz bekleyin gibi birşey mi dediler ki ismin yaratıcı olup olmadığından bahsediyorsunuz? yada ben birşeyi farketmedim?
-
Server amaçlı işletim sistemlerinde yeni nesil arayüzlerden ziyade daha fonksiyonalist ve özelleştirilebilir arayüzlere yönelseler iyi olacak. Ayrıca Server işletim sitemi için ismin pekde önemi yok.
-
ya ismin ne önemi var önemli olan kullanımı bence keşke windows network zımbırtı adını verseleri
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------çok yaratıcı bir isim bulucaz bekleyin gibi birşey mi dediler ki ismin yaratıcı olup olmadığından bahsediyorsunuz? yada ben birşeyi farketmedim?
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Server amaçlı işletim sistemlerinde yeni nesil arayüzlerden ziyade daha fonksiyonalist ve özelleştirilebilir arayüzlere yönelseler iyi olacak. Ayrıca Server işletim sitemi için ismin pekde önemi yok.
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------ya ismin ne önemi var önemli olan kullanımı bence keşke windows network zımbırtı adını verseleri
-----------------------------windows'un çıkardığı herşeye bok atmayı seven insanları anlamaya çalışıyorum. ama anlayamıyorum :)
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------nessaj bunu yazdı:
-----------------------------çok yaratıcı bir isim bulucaz bekleyin gibi birşey mi dediler ki ismin yaratıcı olup olmadığından bahsediyorsunuz? yada ben birşeyi farketmedim?
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Server amaçlı işletim sistemlerinde yeni nesil arayüzlerden ziyade daha fonksiyonalist ve özelleştirilebilir arayüzlere yönelseler iyi olacak. Ayrıca Server işletim sitemi için ismin pekde önemi yok.
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------ya ismin ne önemi var önemli olan kullanımı bence keşke windows network zımbırtı adını verseleri
-----------------------------windows'un çıkardığı herşeye bok atmayı seven insanları anlamaya çalışıyorum. ama anlayamıyorum :)
-----------------------------
hay klavyenizi öpeyim ya :)