Yeni Yapılan Site İçin Müritlerin Saygıdeğer Görüşleri
-
arkdaslar yorum yaparken daha önce hiç site yapmadığımı ve bunu 4günde hazırladığımı hatırlatıyorum
adres:
(turkçe karakter sorununu ve iletişim sayfasındaki stmp server sorununu çözen olursa kırk yıl kölesi olurum:)
-
hoca site güzelde hangi linke tıklasan anasayfaya geliyore
-
Flashta resimlerde renksizden enkliye geçerken her bölümde mouse ile üstüne gelince renksizden renkli oluyor ama hakkımızda kısmında renksizden renkliye gelirken cismin yeri oynuyor ayarlamanı öneririm.Ve göz yormuyor genel olarak güzel.
-
site cok hoşda hocam su iletişim resmini nedne koltuk yapmıssın onu anlamadım iletişimle koltuğun ne alakası var bence değiş onu bide ingilicde dil seceneklerindede resim iconu koltuk gene : )
-
hangi program o çok güzel... .:)
-
sıfırdan sen yaptıysan ki bariz template'im ben diye bagırıyo :D ellerine saglık. yine de uğraşmışsın.
-
bastan asayi senin yaptigin bi olaysa, beyendim ben... keep on goin'
-
süper güzel (template) dostum yapıyorsun güzel birşey yap ne işin var template ile senin yaz güzel bir asp yada php bilmiyorsun diyelim html çalış:) templateyı atıp ta ben yaptım deme sana 2000 tane flash template atarım aklın kalır :) cosmigim ne diyor bu vatandaş :)
-
yok bea abi template ile yaptım.
4günde yaptım derken yani düzenlemesi okadar sürdü
daha önce hiç yapmadım dedim ya
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------
yok bea abi template ile yaptım
-----------------------------
o zaman boyle konular acmadan once senin biraz daha buralarda takilman lazim kardesim :) yine de iyi baslangic, moralin bozulmasin. -
Hoş olmuş
Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 17