folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Yeni Yaptırdığım Site İçin Görüş Ve Önerileriniz?

Yeni Yaptırdığım Site İçin Görüş Ve Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Cloudflare kullanmanı tavsiye ederim hocam, site açılışın çok farkedecektir.

Bir de anasayfanda h1 etiketin yok, hangi kelimeyi hedefliyorsan ana sayfanda üst kısımlara bir yere h1 etiketini koyman çokomelli.

Sitede tarayıcı önbellekleme yok, html css sıkıştırma yok, sitenizdeki resimlerin kalitesini bozmadan sıkıştırabilirsiniz böylece en az %40 anasayfanızın boyunutu düşürürsünüz bunları da uygulamanı öneririm.

Sayfa boyutu mobil tarafında çok önemli hocam, aşırı yoğun ve büyük sayfalar çok fazla dezavantajlı SEO'da.

Örnek vermek gerekirse, koskoca hürriyet milliyet ana sayfası 5-6 mb, senin site 4 mb. Senin sitede var 30 resim, adamların sitesinde var 500 resim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cocaine bunu yazdı
    iLLuMiNaTi bunu yazdı

Henüz siteye girmeden;

Com uzantı olsa hadi domain kalmadı diyeceğimde..

nl uzantı alıyorsun ve domain bu mudur yani ?

Hollandada satış yapabilmem için nl uzantı olması daha faydalı değil mi ?

Bilmediğimden soruyorum com daha etkili olacaksa com'uda alırız

Birincisi sadece Türkler alıyor hollandalılar ilgilenmiyor diyorsun e o zaman nl e ne gerek var ?

Çünkü sitenin içeriği de türkçe ?

Hadi tamam NL aldın burada sorun yok. Benim bahsettiğim şey domain adı. Bulamadın mı yazılması daha zor, akılda kalması daha zor, daha fazla türkçe karakterli falan.

Hani uzantı nl olduktan sonra istediğin şeyi alabilecekken, kısa akılda kalıcı ve türkçe karakter içermeyen bir şansın varken baglamadiyari nedir ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Siteye bir blog alanı ekle hocam. İçeriklerini de bize yazdır =) Satışını uzun vadede etkileyecek en etkili yöntem içeriktir.
    İçeriklerin kaliteli ve seo uyumlu olduğu sürece, zamanla trafiğin ev satışın artacaktır. 

Başarılar dilerim, sevdiğim ve ilgi duyduğum bir alanda seçmişsin satış kolunu. Bol kazançların olsun.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

hocam alan adi uzantisi olmasi gerektigi gibi nl. tüm ülkeler kendi alan adlarini kullaniyor gördügüm kadariyla turkiye haric. o nedenle nl'den devam et. yalniz söyle bir problem gördüm: sepete ekledigimiz ürünler nereye gidiyor? alisveris nasil devam edip ödeme asamasina gelip siparis veriliyor ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    cocaine bunu yazdı
    Roark bunu yazdı

kaç € verdin hocam? komple siteyi yaptırmaya? açık sözlü olalım lütfen.

100 euro verdim.

Evet arkadaşlar, böyle bir siteyi TR piyasasında ki arkadaşlarımız 1000₺ yapıyorlar.

Hatta ben php ile entegre anlık konum takip sistemini hem ios hemde android için 400₺ yazan bir ****** de gördüm.

konu sahibi arkadaşım, hayırlı ve bol satışların olsun, benim attığım mesajların seninle hiç bir alakası yok :) sakın üzerine alınma.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

o maviler çok itici. daha yumuşak renkler kullanabilrsin.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hocaların yazdıklarına ek olarak, blog alanı oluştur, yazılar yaz sitede mavi renkler çok oturmadı renk süreci için belirli bir palet belirleyip üzerinden referans alabilirsiniz, sazlar ahşap dokuda olduğu için buna yakın değerler bulunabilir burayı inceleyin hocam  https://color.adobe.com/tr/explore, https://color.adobe.com/tr/trends 

Toplam Hit: 12643 Toplam Mesaj: 18
tasarım website webtasarım