Yeni Zelanda'da Yaşam
-
bi arkadaş gıttı unıversıteden sonra yukseklısans ıcın dıl kursuna gıttı oralarda takılıyor dıl kursunda halen kurutemızlemecı dedı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam 3bın dolar alıyorum dedı usd degıl sanırım au doları 1800 yada 1200 kalıyor her ay masrafların cıkınca dedı kacak calısıyordu tam hatırlamıyorum yasal calısma saatıde var fazlasını o sekılde tamamlıyordu avusturalya da hem unıversıte hemde cok kısı varmıs turklerden
-
hocam bende senin gibi sakin ve huzurlu bir ülke arayışındayım ama böyle ülkelerde standartlar çok yüksek yada insanın bir tanıdığı olması lazım yol göstereni.
Finlandiyanı araştırdınmı?
-
ha karadeniz yaylası ha orası
-
Homer bunu yazdı
hocam bende senin gibi sakin ve huzurlu bir ülke arayışındayım ama böyle ülkelerde standartlar çok yüksek yada insanın bir tanıdığı olması lazım yol göstereni.
Finlandiyanı araştırdınmı?
Baktım hocam, ama hem soğuk ülke hem de ücretleri baya yüksekti. O parayı Yeni Zelanda'ya verirdim yani.
Avustralya düşünmüyorum hocalar, gidenler baya şikayetçi, turkstudent'ta falan memnun kalan adam görmedim, Yeni Zelanda'ya gidenlerdeyse tam tersi, memnun kalmayan adam görmedim.
Konu bi yukarı çıksın.
-
2.videoyu izleyip 2 dakika kendimi orda hissettimde o bile yetti be.
-
vize basvurusunda bulundum sdddsg kabul ederseler izlenimlerimi yazarım
-
up olsun. hem benim de göçmenlik hayallerim var irlanda, yeni zellanda falan çekici duruyor.
-
kuzenım geçen seneye kadar oradaydı yerleşmiş pastane de pastacılık yapıyordu. yaşam olarak çok güzel muazzam diyordu fakat kültür farkı yerle gök arası kadarmış. ben karımı çocuklarımı burada yetiştiremem dedi atladı geri geldi. karısıyla çocuklarını aldırmadı oraya.
-
slmarlq bunu yazdı
kuzenım geçen seneye kadar oradaydı yerleşmiş pastane de pastacılık yapıyordu. yaşam olarak çok güzel muazzam diyordu fakat kültür farkı yerle gök arası kadarmış. ben karımı çocuklarımı burada yetiştiremem dedi atladı geri geldi. karısıyla çocuklarını aldırmadı oraya.
Hocam mesela ne tarz farklılıklar varmış, yani genel olarak amerika'da da avrupa'da da bu tarz farklılıklar var. Bize göre çok rahatlar, ama bu genel olarak bilinen şeylerin dışında neler varmış mesela? En çok nelerden rahatsız olmuş, ben özellikle üniversite ve sonrasında orada yaşamayı düşünüyorum. Genel olarak edinebildiğin bilgileri yazarsan sevinirim.
-
pcdoktor636 bunu yazdıslmarlq bunu yazdı
Hocam mesela ne tarz farklılıklar varmış, yani genel olarak amerika'da da avrupa'da da bu tarz farklılıklar var. Bize göre çok rahatlar, ama bu genel olarak bilinen şeylerin dışında neler varmış mesela? En çok nelerden rahatsız olmuş, ben özellikle üniversite ve sonrasında orada yaşamayı düşünüyorum. Genel olarak edinebildiğin bilgileri yazarsan sevinirim.
bekçi hizmetçiye hizmetçi aşçıya aşçı uşağa tarzı:) yani ahlak sıfırın altında. sex olabildiğince aleni. ful + ful karı koca birbirini aldatan aldatana ve birbirlerinden haberdar tarzda falan anlatıyodu böyle yer bizi bozar demişti tekrar sorarım görüşünce