folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeniçeri Lamborghini

Yeniçeri Lamborghini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

Rengi mat siyah off fena mk nasıl bişey olmuş ya

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bir gün bnmde böyle bir arabam olacak

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Hacım o yeni çeri olduğuna eminmisin? yeni çehresi olmasın? :) yani yeni yüzüyle... pek alaka kuramadımda...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacım o yeni çeri olduğuna eminmisin? yeni çehresi olmasın? :) yani yeni yüzüyle... pek alaka kuramadımda...

http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1024&bih=579&q=yeni%C3%A7eri+Lamborghini+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=a5463e199e041e27

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

AydanBatanGunes'e söyleyelim getirsin bize bi tane sırayla fotoğraf çekilelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

AydanBatanGunes'e söyleyelim getirsin bize bi tane sırayla fotoğraf çekilelim.

doğru dedin ama ehliyeti yoktu onun daha alsın ben getiririm :d

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    VisualBoy bunu yazdı:

bi arkadaşımın başka bi araç için söylemiş olduğu şeyi bu araç için söyleyebilirim "amq abdest bozar bu araba, baktıkça orgazm olurum."

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

pixel bunu yazdı:
    arabanın dışında led kadar uyuz olduğum başka bişe yok ya audilere bile sonradan takılmış görüntüsü veriyor ya satışını kısıtlasınlar ya da artık markalar kullanmasın şunu apaçi sembolü oldu resmen

:S vallahi hayretler içinde kaldım hocam..Led kullanımının normal fara göre avantajlarını bilerek yaptın bu yorumu dimi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı:

pixel bunu yazdı:
    arabanın dışında led kadar uyuz olduğum başka bişe yok ya audilere bile sonradan takılmış görüntüsü veriyor ya satışını kısıtlasınlar ya da artık markalar kullanmasın şunu apaçi sembolü oldu resmen

:S vallahi hayretler içinde kaldım hocam..Led kullanımının normal fara göre avantajlarını bilerek yaptın bu yorumu dimi ?

hocam ledler gündüz farı olarak kullanılıyor veya stop olarak ben normal far olarak led görmedim görmekde istmemem açıkçası. şerit şelkinde satılıyor bide varya gördüğüm arabayı kundaklayasım geliyor. edüt: hocam sen xenonla karıştırmış olma

revolution-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    pixel bunu yazdı:
    gokcan bunu yazdı:

pixel bunu yazdı:

hocam ledler gündüz farı olarak kullanılıyor veya stop olarak ben normal far olarak led görmedim görmekde istmemem açıkçası. şerit şelkinde satılıyor bide varya gördüğüm arabayı kundaklayasım geliyor. edüt: hocam sen xenonla karıştırmış olma

yok hocam yanilmiyorsam xenon lar 90 larda led ise 2007 de kullanilmiya baslandi ozellikle gece yolculuklarinda gozu yormamasi icin dusunulen ledler stop isiklarindan sonra uretilen yuksek k li power led lerle birlikte on farlardada kullanilmaya baslandi..audi nin r8 modeli bu klasmanda odul aldi.
Toplam Hit: 5348 Toplam Mesaj: 25