Yeniçeri Lamborghini
-
Rengi mat siyah off fena mk nasıl bişey olmuş ya
-
bir gün bnmde böyle bir arabam olacak
-
Hacım o yeni çeri olduğuna eminmisin? yeni çehresi olmasın? :) yani yeni yüzüyle... pek alaka kuramadımda...
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım o yeni çeri olduğuna eminmisin? yeni çehresi olmasın? :) yani yeni yüzüyle... pek alaka kuramadımda...
-----------------------------http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1024&bih=579&q=yeni%C3%A7eri+Lamborghini+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=a5463e199e041e27
-
AydanBatanGunes'e söyleyelim getirsin bize bi tane sırayla fotoğraf çekilelim.
-
wking bunu yazdı:
AydanBatanGunes'e söyleyelim getirsin bize bi tane sırayla fotoğraf çekilelim.
-----------------------------doğru dedin ama ehliyeti yoktu onun daha alsın ben getiririm :d
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------bi arkadaşımın başka bi araç için söylemiş olduğu şeyi bu araç için söyleyebilirim "amq abdest bozar bu araba, baktıkça orgazm olurum."
-
pixel bunu yazdı:
arabanın dışında led kadar uyuz olduğum başka bişe yok ya audilere bile sonradan takılmış görüntüsü veriyor ya satışını kısıtlasınlar ya da artık markalar kullanmasın şunu apaçi sembolü oldu resmen
-----------------------------:S vallahi hayretler içinde kaldım hocam..Led kullanımının normal fara göre avantajlarını bilerek yaptın bu yorumu dimi ?
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------pixel bunu yazdı:
arabanın dışında led kadar uyuz olduğum başka bişe yok ya audilere bile sonradan takılmış görüntüsü veriyor ya satışını kısıtlasınlar ya da artık markalar kullanmasın şunu apaçi sembolü oldu resmen
-----------------------------:S vallahi hayretler içinde kaldım hocam..Led kullanımının normal fara göre avantajlarını bilerek yaptın bu yorumu dimi ?
hocam ledler gündüz farı olarak kullanılıyor veya stop olarak ben normal far olarak led görmedim görmekde istmemem açıkçası. şerit şelkinde satılıyor bide varya gördüğüm arabayı kundaklayasım geliyor. edüt: hocam sen xenonla karıştırmış olma -
pixel bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------pixel bunu yazdı:
hocam ledler gündüz farı olarak kullanılıyor veya stop olarak ben normal far olarak led görmedim görmekde istmemem açıkçası. şerit şelkinde satılıyor bide varya gördüğüm arabayı kundaklayasım geliyor. edüt: hocam sen xenonla karıştırmış olma
yok hocam yanilmiyorsam xenon lar 90 larda led ise 2007 de kullanilmiya baslandi ozellikle gece yolculuklarinda gozu yormamasi icin dusunulen ledler stop isiklarindan sonra uretilen yuksek k li power led lerle birlikte on farlardada kullanilmaya baslandi..audi nin r8 modeli bu klasmanda odul aldi.