Yeniden Öss
-
Makine mühendisliği ikinci sınıftım geçen hafta okulu bıraktım , dersaneye başladım. Aynı senin durum da bendeydi. İnşallah pişman olmam
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
Makine mühendisliği ikinci sınıftım geçen hafta okulu bıraktım , dersaneye başladım. Aynı senin durum da bendeydi. İnşallah pişman olmam
-----------------------------İnşallah dostum, insanlar istediği işi yapamazsa zaten her şey boka sarar, keşke en başından hedefi koyup gitseydiniz...
-
Seni ilk tanıdığım gün dedim , bu adamın Fen B. öğretmenliğinde ne işi var diye ? Daha Senin hakkında Hiçbirşey
bilmiyordum , sadece msn gruptaki muhabbetten bu kanıya vardım.. Bu konuyu ne zaman açıcağını merak ediyordum
tosunum.. :)
Ama , istedikten sonra yaparsın sen , o ışığı görüyorum sende kanks :) -
Aynen kanka ya çok kötü bi durum napcam nasıl çıkcam bu işin iiçinden bilmiyorum .
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen kanka ya çok kötü bi durum napcam nasıl çıkcam bu işin iiçinden bilmiyorum .
-----------------------------kayseride olsan beraber çalışırdık bende türkçe matematikten gircem ama sözelde yapcam...
-
Aynen güzel olurdu ya . nasıl çalışsam düzen filan ne biliyim kafam cok karısık hacı senin msn bende warmıydı yaw pm at sana
-
Topluca çalışalım aslında...
-
8. kural: Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.
yeni bir yola girmişsin hayırlı olsun kardeşm.Allah yolunu açık etsin.ama çalışmalar sırasında moralin falan bozulmasın Allah izin verirse yaparsın.Kolay gelsin...düzenli çalışırsan istediğini elde edersin.yapanlardan ne eksiğin var demi:) ;) -
Bu yola çıktık geri dönüşü yok dediğin gibi bütün kapılar kapansada bi kapı açılıyor ama benim bütün kapılarım kapalı değil :d azimliyim gayretiyim başaracağım inanıyorum :D hem ne demişler azimle s*çan duvarı deler :D aynı o misal deleceğim uleyn
Edit: Kafayımı yedim ne ?? -
Geometrin nasıl? Analitik uzay falan.