Yeniden Özgürüm Ve Sizlerleyim.
-
26.05.2009 Tarihinde Yapılan Sanal Suç Operasyonuyla İçlerinde Serserix Aspava & Uslanmaz , Tbt'Dende NiGht_SouL & CodeCryer & Agd_Scorp Tutuklanarak Bulunduğumuz İllerden Kayseri Ceza Evine Götürüldük.Agd 2 Ay Kadar Önce Bende Dün Tahliye Oldum.Yeniden Aranızda Olmanın Mutlulugu Ve Sevinci İçindeyim.Mailleriyle Merak Ettiklerini Bildiren Ve Birçok Siteyi Deface Edip Serbest Kalmamızı İsteyen Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.Allah Kimseyi Ceza Evine Düşürmesin , Gercekten Çok Zor Günler Geçirdik.İçerde Kalan Tüm Arkadaşlarımıza Allah Sabır Versin.İnşallah En Yakın Zamanda Onlarda Çıkacaklar..
-
hoca hayırdır? nasıl yakalandınız, ne yaptınız. nasıl serbest kaldınız biz merak ederiz ;) geçmiş olsun.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca hayırdır? nasıl yakalandınız, ne yaptınız. nasıl serbest kaldınız biz merak ederiz ;) geçmiş olsun.
-----------------------------+1
-
Hayırdır Hojam ? Nasıl Oldu ? Neden Girdin Yapabileceimiz Bişe Varmı ? gerçiii Tahliye Olmussun Ama Olsun... ? Yardım Edebileceimiz Bi Durum Olursa Özelden yada Konu açıp Pm Atarsın. Gözümüz Aydın Bu Arada
-
İçlerinde Birçok Ünlü Sitenin Bulunduğu ( Microsoft & Nasa & Startv & Darüşafaka & Samanyolu vss ) Gibi Sitelerin Hacklenme Olayından Sonra Kayseri Emniyetine Bağlı Bilişim Suçları Amirliği İşi Kurcalamaya Karar Veriyor.Ve Telefon Adsl Dinlenmeleri Başlıyor.Daha Sonra Dinlenmeye Takılanlar Arasına K.kartı İşleri Girince İş Ciddiyete Biniyor Tabi.Uzun Bir Takibin Ardından 6 İlde Yapılan Eş Zamanlı Operasyonla 13 kişi Yakalanıyor.200 Sayfa İddiname 55 şikayetçi ile Bilişim Suç Örgütü Kurmak , Bilişim Sistemlerini Engellemek Veya Bozmak , K.kartlarının Kullanılması Suçlarından Yargılandık.K.Kartı İle Alakası Olmadıgı Anlaşılan Benimde İçinde Bulunduğu 3 kişi 4 Aylık Bir Süre Zarfında Tahliye Oldu.Diğer Arkadaşlarımızın Mahkeme Tarihi 1 Ay Sonra.Hayırlısı Olsun..
-
bende acaba engelledi mi diyorum bu beni :W
geçmiş olsun lan geçti boşver :W
ee tabi yılbası gecesı bana yanındaki rusdan bahsedersen böyle olur :)
-
ak işler eskisi kadar çocuk ouncaı değil. Bir site düşünün onun üyelerinin hepsini örgüt yapıyorlar en taşşaklı mesajı en sesi fazla çıkanı örgüt lideri yapıolar diğerlerinide örgüt üyesi :W internetteki boşbeleş işleryüzünden boşu boşuna cezaevlerinde geçti süren allah kimsenin ba$ına vermesin büyük geçmiş olsun diyorm :/
-
bayrama yetişmişsiniz :) oturun işte uslu uslu :) artık fişlendiniz devamlı takipde olursunuz
-
Geçmiş olsun hocam.
-
Night Haberini 3 Haftadır Khontezden Almıştım, Kardeşim Geçmiş olsun. Yapabileceğim bişey varsa Telden ulaş aynıdır. Tahliyene Sevindim. Serso Hala İçerdemi.?
Telefonuna Aramalar Red ediliyor. Hayırdır Değiştiysen Pm den Bildir.
-
Gözün aydın diyelim ... Kader mahkumu degil bilişim mahkumu olmuşssun sen Allah düşürmesin ...