Yenilere (Çömezlere:) Shell Hakkında Geniş Bilgi
-
klavyene saglık kardeş
-
shell 'e gelene kdr daha ögrenicek çok şeyleri war bnce buda zamanla olr foruma yazmış olmak için yazmayn ilk önce bi ortamı analiz edin unutmayn hepimiz bi zmnlar çömdük yavaş yavaş kendimizi tarikata kabul ettirdik...
-
a.q yeni üye gelmiş sizinle bişi paylaşmış tmm size çalıntıdır dior onuda göremionuzmu?tşk. etmeniz gerekirken sikionuz bide cömez olayına gelincede nedir bu saçmalık?yeni üyeleri eski üyelere ezdirmek için kullanılan bir yöntemmi?birde cw ile alakalı bişi soracam nedir cw den alıp veremediginiz?hiç olmaz cw sizden farklı onlar yeni gelen üyelere cömez demior yada eski üyelere ezdirmior cw den farkınız bu!
-
valla beni adam sansınlar diye yaptığım bişey yok, sadece bilenler nasıl biri olduğumu bilir, maksat yeni başlayanlara yardım. Boşa laf üreteceğimize çalışsak, köstek olacağımıza destek olsak çok daha iyi olur. Daha sonra da katkı yapmıyor çömezler a.q. tahrikeyi başlatın diyip kestirip de atarsın.
-
buranın büyük bir çoğunluğu senin anlattıklarını zaten biliyor. onuda geçelim bilmeyenler rahatlıkla ulaşabilir zaten bu dökümana..
herşeyden önce de copy paste pek hoş karşılanmaz burda sorun bu zaten -
İstanbullu sen shell den anlıyonmu?
-
Copy paste yasak değil sadece böyle uzun uzun dökümanlar koyma, kimse okumamıştır bunu zaten.Yada illa koycaksan worde at, güzel bir şekilde sonra uplaod et rapide falan ole koy.
-
çömez diene hackledıgın sıte kac tane desem 1 bıle yoktur :)
-
katılıyorum kardeşme!harbi istanbullu sen shell den anlıyon mu?
-
adam bişi paylamış üstüne gitmeyin bu kadar.ama bu anlamda çömezlerin okuyacaı ilk döküman bu olmamalı bence...
daha öncesinde index nasıl hazırlanır.yönlendirme kodu nasıl koyulur vs gibi daha temel şeleri örenmeleri lazım.cin olmadan adam çarpıcaklar : P
Toplam Hit: 9360 Toplam Mesaj: 32