Yenilik Yapiyim Dedim 10 Dkda Eskiye Döndüm....
-
Hacı xp sp2 kur yok şu program çalışmadı şu oyun açılmadı şu hatayı aldım vs gibi sorunlarla kafan ağrımasın.
bugüne kadar hiç vista win7 ubuntu vs kurmadım kullanmadım ve çok mutluyum hiç kafam ağrımadı...
Ha kullanmayı öğreniyorum win7 felan ama kendi pc mde kullanmıyorum...
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------donanımları nerden yüklemem gerektiğini bulamadım...
-----------------------------bunu bile bulamiyorsan hadi diyelim bulamadin google`i acip arama zahmetine giremiyorsan zaten linux`te i$in ne?
-
pardus kraldır acayip çok severim tek sıkıntı adobe'un hiçbir zaman linux desteği vermeyecek olması
biraz araştırma yap pardus ile ilgili
-
win7 kur kullan, daha iyisini bulamazsın..
-
win 7 ye geç dostum xp bitti artık şurada 1-2 sene sonra win 98 durumunda olacak uyum sorunu filan asla yaşamazsın programlarda o sorun ilk zamanlarında vistadaydı artık geriye dönüp istediğin işletim sistemi ile uyumlu çalıştırabiliyorsun programları win 7 de. Değişiklik şart bu arad değişiklikten öte kendini geliştirebilmen açısından linux şart pardus için bir çok şey söyleniyor mandriva ve pardusu win7 ile birlikte kurdum fantezi ya:) en çok pardusu kullandım orasını burasını karıştırım ilk anda sorunlar çıkmadımı çıktı mandriva pardus kadar çekici gelmedi bana açıkçası ama sonuçta amatörlük var serde tabii ki yinede yerden yere vuruluyor pardus ama normal bir xp kadar işimi gördü adı üzerinde linux tabii ki microsoft ailesinin alışkanlıklarından kurtulmak gerekiyor velhasıl-ı pardus bence gayet iyi ve kurulması lazım bence her pc ye windowsun yanına..
-
Windows 7 ile Xp çok çok geride kaldı, kıyas kabul etmez.
-
Windows 7 kurarsanız sıkıntı çekmezsiniz aktivasyon konusunda crack verebilirim sorunsuz çalışan.İsterseniz bilmiyorum duydunuzmu bios modlama yöntemi var böylece biosu kandırarak windowsun orjinal olmasını sağlıyabiliyorsunuz.Modlama konusunda ise anakartınızın bios güncellemesini verirseniz award ve ami olmak üzere modlayabilirim.Ancak phoenix modluyamıyorum o biraz zor oluyor :) Yalnız bir riski var yanlış işlem sonucunda sistem çökebilir...
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------wking bunu yazdı:
-----------------------------
Kendine bir iyilik yap ve bilgisayarına Windows 7 kur.
orjinal yokki elimde :(
Kimde varmış orjinali ? :) -
windows xp sp2 => bencede şimdiye kadar yapılan en iyi sürüm
-
Silent_King bunu yazdı:
Hacı xp sp2 kur yok şu program çalışmadı şu oyun açılmadı şu hatayı aldım vs gibi sorunlarla kafan ağrımasın.
bugüne kadar hiç vista win7 ubuntu vs kurmadım kullanmadım ve çok mutluyum hiç kafam ağrımadı...
Ha kullanmayı öğreniyorum win7 felan ama kendi pc mde kullanmıyorum...
-----------------------------sp2 şu oyun açılmadı şu hatayı aldım vs gibi sorunları bir tek sen yaşadın :D normalde yaşatmaz..