Yeni.Pro (Yeni Domain) Aldim
-
isimtescile guvenilmez hocam yıllık 3.5$ der, bi sene sonra yeniletmeye kalkınca 50-60$ der.
-
Metanet bunu yazdı
isimtescile guvenilmez hocam yıllık 3.5$ der, bi sene sonra yeniletmeye kalkınca 50-60$ der.
yok daha neler :D sanki ihs kampanya bitince düdüklemiycek milleti :D niye bok atıyosunuz isimtescile ? yıllardır ordayım bir kere sorunla karşılaştım. çok mu şanslıyım yoksa siz mi bahtsız bedevisiniz. yoksa isimtescili kullanmadan bok atanlardanmısınız ?
-
interfector bunu yazdıMetanet bunu yazdı
yok daha neler :D sanki ihs kampanya bitince düdüklemiycek milleti :D niye bok atıyosunuz isimtescile ? yıllardır ordayım bir kere sorunla karşılaştım. çok mu şanslıyım yoksa siz mi bahtsız bedevisiniz. yoksa isimtescili kullanmadan bok atanlardanmısınız ?
Hocam bende aynı durumdayım. Fakat okuduğum gördüğüm incelediğim kadarı ile biz senle aşırı şanslı olanlardayız hiç sorun yaşamayanlardan :)
-
kendi adıma .pro uzantılı domain aldım.. çok harika yahu :)
-
bununla süper mail açılır aq biri para versin alayım kendime bir domain :D
Hocalar bana alacak birisi varsa benim hesap üzerinden ödeme yaparsa kıyak yapıcam ona :D
Peroksit tarafından 08/Ağu/12 12:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Varmi aklina guzel domainlr gelen, alalim :) hatta cok cok iyiyse bi tane de onerene hediyem olur
-
http://www.macbook.pro/ gec kaldik geeeec
-
Noneyim bunu yazdıhttp://www.macbook.pro/ gec kaldik geeeec
.pro uzantısı 2008 de halka açılmış bir uzantı. E bi zahmet bu tip marka şeyler için geçkalıverin :)
-
edit
slanger tarafından 29/Ağu/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
byhewal bunu yazdı
sayin murit ve murideler, Konu basligindada gorebilirsiniz
Yeni.pro domaini hosuma gitti aldim ama ne yapabilirim diye bir fikrim yok Fikri Gelen?
Not: eski.pro da bende :))diğer müridin açtığı konudan sonra aklıma direk yeni.pro o da olmayınca eski.pro geldiydi, whois den bakınca sövdüydüm hocam affet beni :D
MaviGozluDev tarafından 10/Ağu/12 21:33 tarihinde düzenlenmiştir
edit : macbook.rpro da süper olmş yannız :D :D da 4 senelik bi uzantı bu pro, bize geç geldi biz nabak :D