Yere Düşen CPU"Nun Akibeti :) (Rene Ya Da Miksiz Bakin Dai)
-
patron boş kasanın üzerine ekran kartını anakartı felan hepsini ambalajında koymuştu. fakat intel 3.2 lga işlemciyi kutusunda koymamıştı ve işlemci ile ambalajlardan biri aynı renk olması dolayısıyla işlemciyi farketmedim. kasayı kaldırınca kaygan ambalajın üzerinden kaydı işlemci ve yaklaşık 1 metrelik bir seviyeden yere düştü. pinlerin olduğu tarafın tersine düştü. sonra yerde döndü ve pinler de yere temas etti. teknik servisçi pinleri düzeltti anakarta taktık. ama işlemci 60-70 derece civarlarında ısınıyor. fanda felan sorun yok. başka işlemci takıyoruz aynı model sorun yok. nasıl kurtarılabilir ya da çözüm nedir hojalar :)
-
çöpe at olm sende para çoktur akınsofta kösülcen paraya git işlemci al :D
bide dün 0 dvd-rw düşürdüm yere kapağı gayet güzel açılıyor ama kapatmaya geldimi kapanmıyor a.k :D kapatamıoz geri postaladım bozuk yollamışsınız die onlarda tamam abi hemen değiştirelim dedi :) -
pinleri bi daha gözden geçir(real kurd sen mardinliydin demi? )
-
Ulan millet daha lga işlemci görmeden bu adam işlemciyi heba ediyor. Ne biçim teknik servissin sen olm ? Sen boş ver kullanma onu bana o işlemciye uygun bi anakart ayarla yolla ikisini de :D
-
ama işlemci 60-70 derece civarlarında ısınıyor. fanda felan sorun yok. başka işlemci takıyoruz aynı model sorun yok
sorun ne ben anlamadım???sıcaklığımı -
klima tak a.k klima :D
-
yorumlara bak amk ya :D proxy he mardinliyim sen de mi mardindesin amk :D bi pm atıver realkurd@linuxmail.org ekle yada
-
rooter+1 ayrıca puhahahahhaa klima dedi ya:)))))
-
İşlemciye de yazık yaw. Kıç kadar fanla soğumaya çalışıyor zavallı. Buna bi çare bulmak lazım :P
-
klimayla donar o. sen en iyisi vantilator koy.. :D .P
-
hoja taşak konusu yaptınız amk :D müşteriye abü vantilatör de mi al dicez la ? yokmu bunun oluru :S
Toplam Hit: 4349 Toplam Mesaj: 22