folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yerel Ag Baglantısı Sınırlı Veya Yok

Yerel Ag Baglantısı Sınırlı Veya Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    selam arkadaslar su son 1 haftadır bende hat sorunu oluyordu..ama artık iş cıgırından cıktı makinayı actıgımda internet gelmiyordu yada ag baglantısı sınırlı veya yok simgesi cıkıyordu..ethernetin slot yerini degiştrdim yerel abglantısı 2 yazıyor şimdide baglantyı geldi ama cok düşük nedeni nedeir analamdım önerisi olan varsa şimdiden tesekkürler bu arada işlemcim 2.20 celeron bunun internet hızı ile alakası olurmu ..? gerci öncedende bu makina idi ama teyzemin oglu 512 kullanıyor benim yarım benden bin kat daha süratli s...bu işi ha:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    başka modem deene başka bir ethernet dene sorun tt kaynaklıda olabilir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    vallaha sorun ne bilmiyorumama makina kafayı yedi:(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    abi bende bu sorunla  karsılastım   bir cok yerel ip denedim örn  bi ip verdiğimde normal ag   baglantısına  dönuyor fakat bu seferde modem içerisine sokmuyordu....bence ip  felan dene bakalım ne olcak...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    dediklerimi dene ilk önce bir arkadaşından filan modem al dene olmadı etherneti dene oda olmazsa makinada olabilir türk telekomdan de olabilir yada en iiyisi kasayı birine götür sorun olmayan onda tak dene en aazından ethernetde filan sorun yoksa çıkar ortaya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

kabloyu baştan çak yada modemde sorun.,

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    benimde öyleydi. Modeme gelen giden tüm kabloları çektim taktım düzeldi..

www.karsinojen.tr.cx
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

Evde Paralel tel. felan varsa ondanda olabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakan_yuksek
    hakan_yuksek's avatar
    Erkek

modem sorunlu.kolay gelsın..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek

hakan kardeş teshisi hemen nasıl koydun şimdi idare ediyorum ama eskisi gibi iyi degil:(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

arkadaşlar ip numaranıza bakıpta sabit bir ip numarası verirseniz pc ye düzelir

sınırlı bağlantıyı bu yüzden yapıyor artık modemin dandikliğindenmi pc nin dandikliğindenmi bilemem ama

makineye ip verin ve dns yi girin en sağlamı o otomatik almasın ip numarasını pc düzelir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 16