Yerel Disk C & D Açılmıyor Lütfen Yardım Edin
-
1-bilgisayarıma sağ tuş tıkla, yönete gel. açılan pencereden disk yöneticisine gel. orada bu bölümlerin üzerine geldiğinde, raw yazıyorsa, format atmaktan başka çaren yok
2-klasör seçeneklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin önündeki işareti kaldır.d ve e nin içinde gizli beş adet dosya olabilir. Bittorrent.exe , RavMonLog, msvcr71.dll,AUTORUN ve Thumbs.db.böyle dosyalar varsa onları sil. bittorent silinmezse önce görev yöneticisinden sonlandırıp sonra sil.varsa c:/windows daki bittorrent.i de sil.yine silinmezse herhangi bir live cd ile aç makinayı öle sil...
3- başlat>çalıştır>regedit
HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
buraya gel, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yap.
aynı işlemi
HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
için de yap.
Ayrıca;
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
'e gel,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yap. -
vukaat bunu yazdı:
-----------------------------
http://s2.dosya.cc/sil.rar.html sil_12bilmemkaç.bat ı çalıştırın pc yeniden başladıgında bütün sürücüleriniz normale dönecektir.
-----------------------------hocam sağol sil isimli bat bilinen dosyaları siliyo ama gizliaktif et diye bişey var o ne işe yarıyo tıkladım ama
bende araçlardan gizli dosyaları açamıyormuşum bu sorunu çözebilecek bi komut var mı?
obie bunu yazdı:
-----------------------------1-bilgisayarıma sağ tuş tıkla, yönete gel. açılan pencereden disk yöneticisine gel. orada bu bölümlerin üzerine geldiğinde, raw yazıyorsa, format atmaktan başka çaren yok
2-klasör seçeneklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin önündeki işareti kaldır.d ve e nin içinde gizli beş adet dosya olabilir. Bittorrent.exe , RavMonLog, msvcr71.dll,AUTORUN ve Thumbs.db.böyle dosyalar varsa onları sil. bittorent silinmezse önce görev yöneticisinden sonlandırıp sonra sil.varsa c:/windows daki bittorrent.i de sil.yine silinmezse herhangi bir live cd ile aç makinayı öle sil...
3- başlat>çalıştır>regedit
HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
buraya gel, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yap.
aynı işlemi
HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
için de yap.
Ayrıca;
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
'e gel,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yap.
-----------------------------hocam sen de sağol istedğim buydu bi türlü bulamadım bi konuda daha yazmıştın eywallah
ama dediğim gibi gizli klasorleri göster seçenegini aktif edemiyorum bunun bi çözümü yok mu
edit:hepsi none
-
başlat çalıştıra Attrib *.* -h -r yazdıktan sonra sil bat ı yeniden çalıştır. + - yanlış yazmışım - yazıp özelligini almak lazım.+ özellik vermek içindir.
-
Yukarıda yazdığımla halledebilirsin, del altklasörleri silmez alt klasörlerdekileri silmek için gerekli parametre /S