folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yerel Disk C & D Açılmıyor Lütfen Yardım Edin

Yerel Disk C & D Açılmıyor Lütfen Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

1-bilgisayarıma sağ tuş tıkla, yönete gel. açılan pencereden disk yöneticisine gel. orada bu bölümlerin üzerine geldiğinde, raw yazıyorsa, format atmaktan başka çaren yok

2-klasör seçeneklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin önündeki işareti kaldır.d ve e nin içinde gizli beş adet dosya olabilir. Bittorrent.exe , RavMonLog, msvcr71.dll,AUTORUN ve Thumbs.db.böyle dosyalar varsa onları sil. bittorent silinmezse önce görev yöneticisinden sonlandırıp sonra sil.varsa c:/windows daki bittorrent.i de sil.yine silinmezse herhangi bir live cd ile aç makinayı öle sil...

3- başlat>çalıştır>regedit
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
    buraya gel, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yap.
    aynı işlemi
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
    için de yap.
    Ayrıca;
    HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
    'e gel,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yap.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

vukaat bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://s2.dosya.cc/sil.rar.html   sil_12bilmemkaç.bat ı çalıştırın pc yeniden başladıgında bütün sürücüleriniz normale dönecektir.

hocam sağol sil isimli bat bilinen dosyaları siliyo ama gizliaktif et diye bişey var o ne işe yarıyo tıkladım ama

bende araçlardan gizli dosyaları açamıyormuşum bu sorunu çözebilecek bi komut var mı? 

obie bunu yazdı:

1-bilgisayarıma sağ tuş tıkla, yönete gel. açılan pencereden disk yöneticisine gel. orada bu bölümlerin üzerine geldiğinde, raw yazıyorsa, format atmaktan başka çaren yok

2-klasör seçeneklerinden "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin önündeki işareti kaldır.d ve e nin içinde gizli beş adet dosya olabilir. Bittorrent.exe , RavMonLog, msvcr71.dll,AUTORUN ve Thumbs.db.böyle dosyalar varsa onları sil. bittorent silinmezse önce görev yöneticisinden sonlandırıp sonra sil.varsa c:/windows daki bittorrent.i de sil.yine silinmezse herhangi bir live cd ile aç makinayı öle sil...

3- başlat>çalıştır>regedit
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
    buraya gel, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yap.
    aynı işlemi
    HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
    için de yap.
    Ayrıca;
    HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
    'e gel,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yap.

hocam sen de sağol istedğim buydu bi türlü bulamadım bi konuda daha yazmıştın eywallah

ama dediğim gibi gizli klasorleri göster seçenegini aktif edemiyorum bunun bi çözümü yok mu

edit:hepsi none

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    başlat çalıştıra Attrib *.* -h -r   yazdıktan sonra sil bat ı yeniden çalıştır.  + - yanlış yazmışım - yazıp özelligini almak lazım.+ özellik vermek içindir.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yukarıda yazdığımla halledebilirsin, del altklasörleri silmez alt klasörlerdekileri silmek için gerekli parametre /S

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 14256 Toplam Mesaj: 15