Yerel Diski Diğer Kullanıcılara Kapatma
-
TncY bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:
-----------------------------@echo off
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /dhoca yukardaki kodları not defterine yapıştır uzantısını bat olarak kaydet her bilgisayarı başlattığında çift tıkla.
-----------------------------kardeş biraz açsan konuyu anlamı nedir kodların amaç ne burda ... selametle
-----------------------------Burdaki amaç çok güzel oluyo kardeş sürücüleri paylaşıma açmamı istemiş ama nah açarım :DD
zinar3535 kardeşim seninkini denicem cevap verenlere teşkür.. essan hariç..
-
..................
-
kardeşim ne tribe giriyon sen başka anlamışsın ben onu yapmak istemedimki
ulan hem dediğine baksana komutları çalıştırınca c paylaşımı etkili olacakmış senin yapmak istediğin ne ben mi yanlış anladım yoksa?Benim c yi veya d yi paylaşıma açmak gibi bi ihtiyacım yok hadi yürüüüüü
-
bu arkadaş anlamadı neyse... d sürücüsü gibi onları kapatmak istedin ben paylaşımı kapatma konusunu anlattım hoca tamamen kapatıcam (sende dahil giremeyceksin) deseydin zinar hocanın dediğini anlatabilirdim ama neyse... salla...
konu sapıttı... iyi akşamlar.
-
tamam kardeşim uzatma işte sen sapıttın malmısın nesin a.q.
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
tamam kardeşim uzatma işte sen sapıttın malmısın nesin a.q.
-----------------------------hoca bana karşı küfürlü konuşma... terbiye sınırını aşma...
-
TncY bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
-----------------------------@echo off
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /dhoca yukardaki kodları not defterine yapıştır uzantısını bat olarak kaydet her bilgisayarı başlattığında çift tıkla.
-----------------------------kardeş biraz açsan konuyu anlamı nedir kodların amaç ne burda ... selametle
-----------------------------kodların açıklamalarını yapmıştım ama konuyu açan eleman anlamadığı için sildim. okumadıysan sana özelden pm atabilirim.
-
folder lock diye bi program var bununla d yi değil istediğin her klasörü şifreleyebilirsin ve senden başkası giremez girmek istediğin takdirde unlock yapıp girersin işin bitince tekrar şifrelersin
indirmek istersen http://rapidshare.com/files/23777169/FLZTEAM_Folder_Lock_5.7.0_FULL.rar
rar şifresi http://rapidshare.com/files/73381662/rar___351_ifresi.txt
-
Evet arkadaşlar,bence bu anlatılanlara hiç girmeyin ve hepimizin çoğu zaman kullandığı basit yöntemlerle bu işi çözelim..Öncelikle Bilgisayarım'a gir. Araçlar > Klasör Seçenekleri'ne tıkla. Üstten Görünüm tabına gel. Alttaki menülerden Basit Dosya Paylaşımı Kullan(Önerilen) yazan seçeneğin soldaki aktif kutucuğa tıkla ve boş kalsın.Tamam a tıkla bütün pencereleri kapatl.Sonra Bilgisayarım'da D sürücüsüne sağ tıkla Özellikler'i seç. Üstten Güvenlik tabına gel.Alttaki Grup yada Kullanıcılar listesinden D sürücüsüne girmesine izin verdiğin kullanıcıyı seç ve alttaki izinler bölümünden bütün yetkileri o kullanıcılara ver. Sonra üst kısımda erişime izni olmayacak diğer kullanıcıları sil.İşlem tamam, senin kullanıcı ile oturum açmadıkları sürece D sürücüne diğer kullanıcılar artık erişemeyecek..