Yerli Arama Motoru Geliyor
-
Kıyamam ya.
-
mkyb bunu yazdı
Fişleyecekleri için kullanmam.
fişlendiğimiz yer devlet olsun ayool
-
Oksijen fazla geldi heralde, yine kafalar pırıl pırıl :)
Böyle fikirler şöyle bir dialogdan çıkmıyorsa, benim de adım Okan değil.
- Yaa hacı baksana google, yandex vs. nasıl kazanıyor. Ulan bişeyi de yok ha iki search yapıyor veritabanından o kadar
+ Hacı bizde yaparız laann nolcak, iki yazılımcı bulduk mu bide tasarım yaparlar. Üstüne iki siyah şerit cizdik mi yerli oldu bile
- Zengin olacaz amk kesin tutacak
cache tarafından 25/Ara/16 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Adil kullanım kotasıda olsun yoksa olmaz.
Günde 50 arama :)
-
"Fazla kafa yorarsan, kafayı sıyırırsın, hikmetine fazla şey yapmamak lazım"
-
Başkalarını bilmem ama eğer adam gibi yapacaklarsa desteklerim. bir zamanlar ara.com.tr vardı hakkında çok atıp tutan oldu ama adamlar kendi çaplarında adsense rakibi bir sistemi aktif hale getirmişlerdi. Çok araştırmadım iyiydi diyemeyeceğim ara.com.tr için en azından bir şeyleri denemeyi göze almışlardı. Hep aynı örnek aklıma geliyor ama şunu unutmamak lazım zamanında Devrim arabaları seri üretime geçemez zarar ederiz demeselerdi, bu kadar küçümsemeselerdi şuanda belki de ihracatını bile yapıyorduk. Türk yapımı işleri lütfen bu kadar küçük görmeyin diğer ülkeler kadar yapılan şeylere maddi destek sağlayamayabiliriz en azından yapılanları kullanıp geliştirilmesine yardımcı olalım
-
Lazmania61 bunu yazdı
rahat 10 sene ileriye götürür ülkeyi.
Bunu gerçekten hissederek mi yazdın hocam yoksa dalga mı geçtin.
Ne olur dalga geçtim de.
-
Piyasaya yandex gibi girerlerse. Yani o kalitede olursa kullanirim. Ama zannetmiyorum.
-
Zamanında Mynet'in sahipleri ileri görüşlü olsaydı şimdi bizimde Mail.ru, gibi bir sitemiz vardı. Arkadaşlık, chat, bulut, arama motoru, e-posta, haber, video hepsi bir arada Rusların Mail.ru'sunda.
Bu arada Mail.ru'yu Rus GSM operatörü Megafon satın almış.
mkyb tarafından 25/Ara/16 02:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Roark bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
rahat 10 sene ileriye götürür ülkeyi.
Bunu gerçekten hissederek mi yazdın hocam yoksa dalga mı geçtin.
Ne olur dalga geçtim de.
gerçek hocam neden şaşırdın ki?