Yerli Film Önerisi Olan ? Şimdi İzlemek İçin.
-
Tnrsk bunu yazdı
O.. Çocukları tavsiye edeyim sana
Teşekkür ederim. Sen beğendiysen bende izleyim.
mfatihbodur tarafından 23/Kas/14 03:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Güneşin Oğlu hocam yerli yapımdır gece yarısı acıktığında dolabı açtığın an karşına çıkan akşamdan kalan ızgara tadında film.
-
Silsile
-
d3lete bunu yazdı
Güneşin Oğlu hocam yerli yapımdır gece yarısı acıktığında dolabı açtığın an karşına çıkan akşamdan kalan ızgara tadında film.
Sinemada izleyine filmler cok guzel geliyor sonra evde int den izleyince ben bu filmi nasil begenmisim diyor insan :) bu da onlardan mi degil mi bakayim hocam cok tesekkur ediyorum herkese.
-
hırsız var !
-
zeybekustasi bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Muritler şimdi izlemek için şöyle hakkaten hayranlıkla izleyeceğim son zamanlarda piyasaya çıkmış ve nette bulabileceğim bir film önerisi olan var mı. Sanatsal değeri olan filmlerden olmasın uykum gelir gece gece. Komedi tercih sebebidir (Sağ salim'leri izledim) :)
ek olarak yabancı,
pianist errayn volkür tadında olan savaş film önerisi istiyorum kafam çok ağrıypr.
Belki bir piyanist, Er ryan tadı vermez ama bu filmi de izlemenizi öneririm, güzel film.
http://www.imdb.com/title/tt1606384/?ref_=nv_sr_1
-
Sen aydınlatırsın geceyi.
Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Demet Evgar ve Onur Ünlünün filmi. Tam bir başyapıt, vizyona girdiği yıl tüm ödülleri toplamıştı hiç birini bırakmamıştı.
-
mfatihbodur bunu yazdıgozkopat bunu yazdı
4 gözle bekliyorum ama nette varmı ki itirazım var ?
hayır henuz dusmedı.zaten sitesi de kapalı haciz yemişler :)
-
Dondurmam Gaymak :)
-
Vakit geçirmek istiyorsan panzehir senin işini görür.