Yerli İsa Yolda
-
haberin yorumlarını da okuyun bence :D
-
Aydın'da 14 yaşındaki E.T. birkaç gün önce annesine karnın şişmeye başladığını ve sürekli ağrıdığını söyledi.
Arkadaşlar Kız E.T miş zaten:D Dünayadan değil:D
-
14 yaşındaki kızı bi sübyancı halletmiştir ayarı vermiştir.. vajinalar hepsi patlayacak diye bişey yok esnek zarlı olanlarda var. Vermiştir elemanın birine elemanda ne yaptığını bilmeden boşalmıştır içine hoppa al sana cocuk.
Olurmu lan öle şey direk içine boşaldığın zaman bile milyarlarca spermden 1 tane yada 2 tanesi tutuorda bezdekimi tutacak..
-
İyi de son peygamber Hz.Muhammed(S.A.V) değil miydi? :S
Güzel espriydi. Kabul edin ulen
-
bezi yaksınlar dier spermler saçılıp dünyayı ele geçirmeden
-
Konuyla alakası yok ama :D
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13371629.asp?gid=229 -
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sen haberi okudun mu yoksa başlığa mı cevap verdin?
-
cosmic bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------sen haberi okudun mu yoksa başlığa mı cevap verdin?
-----------------------------Benim mesajımda görünmüyor ama senin mesajında biraz görünüyor gizlice yazdığım şey :D
-
kızan soracak anasına ana benim babam kim diye anasıda diyecekki senin baban bi bez yavrum :)
-
onur_123 bunu yazdı:
kızan soracak anasına ana benim babam kim diye anasıda diyecekki senin baban bi bez yavrum :)
-----------------------------o ilerki donemde oyle olur 7-8 yasına kadar leylekler getirdi derler sonra bezden geldigi acıklanır :|